Māmiņa pastāsta, cik nelāgi bērnam beidzies populāras ēstuves apmeklējums Liepājā

tautaruna.lv 13.janvāris 2019, 14:15
 
Dmitrijs Suļžics/ F64 Photo Agency
Kāda māmiņa sociālajā tīklā facebook publicējusi attēlus, kuros redzams, kā viņas bērns savainojies ātrās ēdināšanas restorāna "Hesburger" bērnu rotaļu laukumā.
"Nu ir reize, kad gribu brīdināt arī citus vecākus, gribēju iepriecināt bērnus un aizvedu uz Hesburger uz Ganību ielas 43, Liepājā, bērni, kamēr mēs pasūtām pasūtījumu pa to laiku skrien uz bērns rotaļu laukumu. Nepagāja ne minūte, kā bērns nāk raudādams," raksta māmiņa.

Kā izrādās, tad esot redzams, ka rotaļu laukumā ir savilcēji, kuri neesot kārtīgi nogriezti. "Griežoties pie pārdevējam informējot, vienīgais, ko atbildēja. rakstiet iesniegumu, nav jau pirmā reize. Šoks bija par to, ka negāja neviens un neuzlika norādes, ka slēgts rotaļu laukums," notikušo īsi atstāsta bērna māte. Viņas publicētajos attēlos redzams, ka bērns patiesi pamatīgi saskrāpējis muguru.

Portāls "liepājniekiem.lv" sazinājies ar ar "Hesburger" starptautiskās attīstības un mārketinga direktori Ievu Salmelu, kas neslēpa sašutumu par radušos situāciju. "Pirms neilga laika Liepājas restorānā Ganību ielā 43 iekštelpu bērnu laukumā tika veikti remontdarbi, kuru laikā tika nomainīts aizsargtīkls un veikti citi labojumi, pēc kuriem tehniskais personāls nav pilnībā veicis laukuma apsekošanu. Mēs apzināmies situācijas nopietnību un jāsaka, ka mūsu darbinieku reakcija nav bijusi pieņemama, tāpēc esam pieprasījuši paskaidrojumus un to risinām uzņēmumā, lai nākotnē šādas situācijas neatkārtotos."

Viņa atzīst, ka bērnu laukums tika slēgts, kamēr tiks veikti nepieciešamie uzlabojumi. "Esam sazinājušies ar cietušo pusi un situāciju pārrunājuši. Uzņēmuma vārdā vēlos atvainoties cietušajai pusei. Mēs pilnībā uzņemamies atbildību par situāciju un neatbilstošo bērnu laukuma lietošanas stāvokli."

Avots: portāls "liepājniekiem.lv"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas