Sanitārie apstākļi Stradiņa slimnīcā satriec pacienti

tautaruna.lv 19.janvāris 2019, 11:12
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme. / F64
Kāda jaunā māmiņa uzskata, ka Paula Stradiņa klīniskajā universitātes slimnīcā ir sliktākā Dzemdību nodaļa.

Portālā "sudzibas.lv" sieviete pastāstījusi par savu pieredzi, uzturoties slimnīcā pēc dzemdībām.

"Biju šokēta, ieraugot dzemdību nodaļas labierīcības - tāda netīrība, ka uz tualeti gāju ar lielu nepatiku, visur tualetēs bija asinis un asiņaini papīri ārpus miskastes, duša šausmīga, nebija ne kur nolikt drēbes, ne normāli nomazgāties," raksta paciente.

Taču ne tikai sanitārie apstākļi esot bijuši neapmierinoši, arī medicīnas personāla attieksme, pēc sievietes teiktā, esot bijusi nejauka.

"Runājot par medicīnas personālu, vecmātes super jaukas, bet tās bērnu dakteres un māsiņas vienkaršI pretīgas, atnakušas žulti izsist, naktī, kad mazulis gribēja ēst, kad gāju pēc piena maisījuma, atverot durvis, māsiņa, kājas pacēlusi, man strupi jautāja, ko es gribu, un sacīja, ka es viņai traucēju gulēt. Dzirdēju, ka viņas vairākām mammām normāli brūk virsū ar pārmetumiem," raksta jaunā māmiņa.

Tikmēr komentāros tiek norādīts, ka netīrības tualetēs un dušas telpās sastrādā pašas pacientes, nevis medicīnas personāls, tā kā arī par to ir vērts aizdomāties.

Jāpiebilst, ka pacienti ik pa laikam sūdzas par medicīnas personāla attieksmi Latvijas slimnīcās. Piemēram, nesen tika vēstīts par ar trakām lietām, kas bijis jāpiedzīvo kādam vīrietim slimnīcā Liepājā.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:17

Jaunākās diskusijas