Kliente pikta, kā rīkojusies pārdevēja veikalā "IKEA"

tautaruna.lv 13.janvāris 2019, 9:00
 
Oksana Džadana/ F64 Photo Agency
Pirms vairākiem mēnešiem arī Latvijā tika atvērts veikals "IKEA". Lai gan netrūkst gandarītu klientu, kuri tirdzniecības vietā iegādājas sen kāroto preci, kāda sieviete tomēr bijusi nepatīkami pārsteigta par kādas pārdevējas rīcību.

Kliente portālā "sūdzības.lv" vēsta, ka, viņasprāt, pādevēja veikalā "IKEA" atļāvusies savu slikto garastāvokli un neapmierinātību demonstrēt klientei.

"Attieksme, ar kādu šodien saskāros "IKEA", kritiski zem nulles. Pārdevējai iedod 90 eiro, jāmaksā ~89,20 - šī stāv un skatās. Es saku tur ir 90 eiro, vai vēl kas vajadzīgs? Atcērt, ka ir pateikusi, par 90 eiro. Nesaprotu, ko no manis grib,lūdzu izdot atlikumu un čeku,lai varu iet krāmēt savu preci ratos. Uz mani sāka bļaut," raksta neapmierinātā kliente.

Zviedrijas mājokļu labiekārtošanas preču kompānijas "IKEA" Latvijas veikalā, kas atvērts 30.augustā, pieejamas vairāk nekā 8000 preces mājokļa iekārtošanai. Veikals atrodas Biķeru ielā 2, Dreiliņos, Stopiņu novadā. Tā platība ir 34 500 kvadrātmetri, bet veikala teritorija kopumā aizņem 10 hektārus. Kopējie līdzšinējie ieguldījumi "IKEA" veikala izveidē Latvijā ir vairāk nekā 50 miljoni eiro.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:16

Jaunākās diskusijas