"Kas notiek ar pasauli?" Tēvs neizpratnē par Latvijā nopērkamo lelli bērniem

tautaruna.lv 17.decembris 2018, 17:51
 
AFP/ SCANPIX
Kāds sociālā tīkla lietotājs Latvijā publicējis neizpratnes pilnu ierakstu, kurā pastāsta, cik šokēts bijis par bērnam nopērkamo rotaļlietu Latvijā.
"Nopirkām meitai lelli "K-Senukai" veikalā," sociālajā tīklā facebook raksta meitenes tētis. "No sākuma viss labi. Līdz meita pajautāja, kas tas. Vārdu nebija."

Izrādās, ka veikalā iegādātai lellei, kas tērpta kleitā, bijušas vīriešu ģenitālijas, liecina publicētie foto.

Tiesa, ieraksta komentētāji gan norādījuši, ka tas neesot nekas neparasts. Arī citos veikalos esot nopērkamas abu dzimumu lelles. Ieraksta autors gan norādījis, ka tas nav nekas neparasts, bet šoreiz pārsteidzis fakts, ka lelle bijusi tērpta sieviešu drēbēs. Iegādātā rotaļlieta tikšot aiznesta atpakaļ uz veikalu.

Arī citi ieraksta komentētāji nav slēpuši savu viedokli. "Cepiens ne par ko, uzvelc bikšas un viss čikiniekā un atjautīgi vecāki vienmēr atradīs izskaidrojumu - piemēram karnevāla lelle," raksta kāda sieviete.

"Ko jūs stresojat? Pasakat, ka vietā,kur lelles apğērbj, strādā daudz cilvēku un kāds ir nejauši kļūdījies ar apğērbu...ko taisa te traci? Kārtējā,sviestainā sensācija...pataisīt bērnus par muļķiem un nepaskaidrot iespējami patieso iemeslu," uzsver kāds cits komentētājs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:54

Jaunākās diskusijas