Sieviete brīdina par kādu taksometra vadītāju Rīgā

tautaruna.lv 14.decembris 2018, 19:57
 
F64/attēlam ir ilustratīva nozīme
Kāda sieviete facebook nolēmusi padalīties ar savu rūgto pieredzi, izmantojot taksometra paklpojumus. Tā vietā, lai operatīvi sievieti aizvestu uz vajadzīgo adresi, šoferis viņu vizinājis šurpu turpu, norādot, ka tādu ceļu rāda navigators. Protams, šāda vizināšanas riņķi un apkārt nav lēts prieks.

"Gribēju pabrīdināt par Taxify šoferi Sergeju, lai neizmantojat viņa "pakalpojumus".

Facebook

Man 3 mēnešus vecs zīdainis apslimis, bija jāved pie ārsta. Izsaucu taksi ar taxify laicīgi, pieraksts pie ārsta 14.00. Mēs dzīvojam Juglā, un ārsts arī Juglā. Braukt labi, ja 10 minūtes.


Atbrauc taksists Sergejs, sāk braukt. Skatos, ka brauc nepareizi, uz citu pusi. Saku viņam to, bet viņš tik saka, "navigator, navigator". Un neklausa, ka tur nav jābrauc. Un tik brauc pāri Zemitāna tiltam! Sanāk, no JUGLAS uz JUGLU caur CENTRU! Un manus iebildumus neklausās, jo tā rādot navigators, zinot, ka slims zīdainis klepo un jātiek pie daktera. Kad jau beidzot nokļuvām vajadzīgajā vietā, ar pusstundas nokavēšanos, uz skaitītāja rādījums 11.50 EUR, nebija laika turpināt strīdēties, jo jau tā kavējām pierakstu par pusstundu.


Mājās skatos, no kartes noņemti 17 EUR. Sanāk, nav izslēdzis skaitītāju un vēl pabraukājies.


Uzrakstīju sūdzību Taxify, bet gribēju arī brīdināt par šo taksistu Sergeju, lai ar viņu nebrauciet," raksta Eva.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:04

Jaunākās diskusijas