Vēlēdamās uzņemt skaistu fotogrāfiju, sieviete nokrīt no klints

tautaruna.lv 10.decembris 2018, 16:20
 
Ekrānšāviņš
Kāda sieviete atpūšoties kopā ar vīru Dienvidāfrikā, Keiptaunā, nokritusi no klints un gājusi bojā savā dzimšanas dienā, ziņo "The Mirror".

Džolandi pagājušajā svētdienā kopā ar vīru Endrū devās ceļojumā uz iecienītu Keiptaunas piknika vietu, lai atzīmētu savu dzimšanas dienu. 31 gadu vecā sieviete vēlējās iemūžināt abu kopīgo atpūtu skaistās fotogrāfijās, vienā no tām palēkusies gaisā, jo gribējusi, lai izskatās, ka viņa lec pāri saulei.

Visticamāk, pāris bija ignorējis brīdinājuma zīmes pie metāla margām, jo vēlējies tikt tuvāk klintij. Tiklīdz kā Džolandi palēkusies, viņa zaudējusi līdzsvaru un nokritusi no klints.

Uztrauktais Endrū ticis 100 metrus zemāk pa klinti, tiklīdz bijis deviņu metru attālumā no mirušās sievas ķermeņa, taču nespēja tikt tuvāk, atsaucoties uz "The Sun", ziņo "The Mirror".

Glābšanas komanda trīs stundas pavadīja pie klints, lai sasniegtu Džolandas ķermeni, vēl trīs, lai nogādātu to klints virsotnē.

Mediķis Hendrijs Bārlovs sacīja, ka Džolandas vīrs Endrū "riskējis ar savu dzīvību", cenšoties piekļūt sievai, piebilstot: "Doties tālāk būtu pašnāvība".

Pāris regulāri bija apmeklējis šo atpūtas vietu. Viņi arīdzan apprecējās pludmalē zem šīs klints pagājušā gada septembrī.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:12

Jaunākās diskusijas