VIDEO: Brokastu pārslās ložņā tārpi; pircēja ir neizpratnē

tautaruna.lv 11.decembris 2018, 10:00
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme/Pixabay
Sociālā tīkla Facebook lietotāja Oksana savā profilā dalījusies ar video materiālu, kurā atklāj, ka pārtikas veikalā "Rimi" iegādājusies brokastu pārslas, taču liels bijis viņas pārsteigums starp tām redzot ložņājam tārpus.
Viņa stāsta, ka jau iepriekš sociālajos tīklos bija redzējusi, ka cilvēki dalās ar nepatīkamiem atradumiem pārtikas produktos, taču tagad to izbaudījusi arī uz savas ādas.

Jau vēstījām, ka ar nepatīkamu pieredzi saskārusies kāda pārtikas veikala "Maxima" pircēja Madonā. Viņa veikalā nopirkusi banānus, konstatējusi, ka tie aizdomīgi izskatās, smaržo pēc medikamentiem, iespējams, ir sašpricēti. Satraukuma mākta viņa aizveda augļus pārbaudīt uz Pārtikas un veterināro dienestu.

Savukārt kāds jaunietis Saldū arī iegādājies banānu, to nomizojot konstatējis, ka tajā atrodas asinis, nodomājot, ka auglis inficēts ar HIV, saceļot īstu vētru sociālajos tīklos.

Taču sociālā tīkla "Facebook" lietotāja Santa savā profilā dalījusies ar video materiālu, kurā redzams, ka viņas nopirktos mandarīnus apsēduši tārpi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

11.decembris 2018

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:56

Jaunākās diskusijas