Nomira mokās! Sieviete paskaidro, kādu kaitējumu nodarījis Latvijā pirkts augs

tautaruna.lv 9.decembris 2018, 13:35
 
Ekrānšāviņš no "Degpunktā" video
Kāda sieviete dalījusies ar savu stāstu par to, kādas ciešanas viņas dzīvē sagādājis, iespējams, viens neveiksmīgs pirkums.

Rīdziniece Austra jau vairākus gadus lepojas ar akvāriju, kurā ir dekoratīvās zivis. Lai sagādātu to mazuļiem paslēptuvi, viņa veikalā "Depo" iegādājās akvārijam paredzētus augus, kas kalpotu arī kā skābekļa avots. Pusstundu pēc zaļumu ievietošanas ūdenī, teju visas akvārija iemītnieces gāja bojā, atsaucoties uz Austras teikto vēsta raidījums "Degpunktā".

"Nopirku divus dzīvos augus. Visi priecājāmies, nākamās pusstundas laikā visas akvārijā zivis sēž stūrī un sāk lēkt ārā. Nevajadzēja sietiņu ņemt, viņas pašas lēca ārā. Viņas visas it kā dzīvas, bet tā kā paralizētas. Noskatījos, kā viņas agonijā mocījās un nomira," stāsta Austra

Sieviete ir pārlicināta, ka pie vainas postam esot nopirkie augi. Pirkuma čekā gan redzams, ka tiešām iegādāti "akvārija augi", tāpēc pati Austra uzskata, ka nekādu kļūdu nav pieļāvusi.

Veikala "Depo" pārstāvji uzsver, ka augi nevar būt atbildīgi par akvārija ūdens sagandēšanu. Tiesa, Austra tiek aicināta arī iesniegt oficiālu sūdzību, informē "Degpunktā".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:24

Jaunākās diskusijas