"Netaisos samierināties!" Kaimiņš Jūrmalā terorizē sievieti ar mazu bērnu

tautaruna.lv 7.decembris 2018, 9:34
 
facebook.com
Kāda Kauguru iedzīvotāja sociālajā tīklā Facebook raksta par sava kaimiņa izdarībām alkohola reibumā un lūdz padomu - kā viņai rīkoties attiecīgajā situācijā.
Sieviete raksta, ka, būdams alkohola reibumā, viņas kaimiņš, kuru sieva nelaiž mājās, kāpņutelpā rīko jandāliņus, mēģina izsist dzīvokļa durvis un pat nokārto savas dabiskās vajadzības.

" Situācija tāda, periodiski šis cilvēks mīl ļoti pamatīgi iedzert, tad neatkarīgi diena vai nakts, nāk uz savu dzīves vietu, bet dzīvoklī netiek, jo sieva nelaiž. Sieva periodiski staigā ar fiziski redzamiem pāri nodarījumiem. Tātad šis alkomīlis ar saviem kruķiem dauzot pa savām durvīm un ļoti skaļi un necenzēti bļaustoties, cenšas izsist savas durvis, bet cieš arī manējās durvis, jo ir tieši pretī. Man mājās dzīvo arī mazs bērns. Katru reizi saucu policiju. Šonakt saucu 2 reizes un beigās vēl pati gāju gaitenī dzinu prom. Policijai teicu, ja vajag, lai viņu savāktu kādu iesniegumu, esmu gatava uzrakstīt, uz ko man atbildēja, ka nav tāda panta," raksta sieviete.

Viņa publicē foto, kurā redzams vīrietis, guļot kāpņutelpā.

"Policijas darbības rezultāts, no rīta vedot bērnu uz bērnudārzu, kāpņu telpā šāds skats, neuzskatu to par normālu un netaisos uz to visu pievērt acis un samierināties. Šoreiz vismaz pagaidām nav nokārtojis savas dabiskās vajadzības kāpņu telpā. Vai kāds zina kādu pantu vai ko reāli izdarīt šādā situācijā? Jo dēļ viena değenerāta cieš viss stāvs," raksta sieviete.

Ekrānšāviņš no Facebook

Tikmēr komentāros tiek norādīts, ka jārīkojas ir vīrieša sievai.

"Kamēr šo sievieti viss apmierina, Jūs neko neizdarīsiet. Jūs esat trešā persona.
Tas ir viņu dzīvesstils, psiholoģiski klasiskais scenārijs, starp citu. Ja šī sieviete gatava kaut ko mainīt, tad viņai jāvēršas pie psihologa, tad pēc pamatīga darba viņai jālauž tas scenārijs un tad viņa būs spējīga vērsties uz policiju. Bet diez vai viņa to izdarīs. Šobrīd cilvēki kaifo viens no otra," teikts kādā komentārā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:11

Jaunākās diskusijas