Autoservisā Rīgā paveras baiss skats - kā tāds auto varēja iziet apskati?

tautaruna.lv 6.decembris 2018, 11:42
 
Ekrānuzņēmums/Facebook
Par sociālo tīklu hitu kļuvis Rīgas autoservisā uzņemts video, kurš nepilnas diennakts laikā savācis 122 tūkstošus skatījumu un ar to cilvēki dalījušies vairāk nekā četrus tūkstošus reižu. Videomateriāla kadros redzams, cik skumjā stāvoklī esoša automašīna, pēc uzlīmes priekšējā vējstiklā, tomēr ir "pieņemamā tehniskā stāvoklī".

Kāds autoserviss Rīgā savā sociālā tīkla Facebook lapā publicējis video ar komentāru:

"Pilnībā sapuvusi Mazda 3 veiksmīgi izgājusi tehnisko apskati. Kā tas ir bijis iespējams!!???"

Nelielajā video servisa darbinieks pauž sašutumu, ka automašīna, kurai ir stipra rūsa un tās korpuss praktiski sadrūp rokās. Uz automašīnas priekšējā vējstikla esošā Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) izsniegtā uzlīme liecina, ka tehniskā kārtībā automobilis ir līdz pat 2019. gada 8. februārim, kad būs jāiet kārtējā apskate.

Autoservisa darbinieks apšauba, vai šī auto drošību uz ceļa pārbaudījis speciālists, norādot, ka sekas var būt skumjas, ja šāds transporta līdzeklis iekļūst sadursmē.

CSDD publicetā informācija liecina, ka transportlīdzekļu valsts tehniskās apskates mērķis ir nodrošināt, lai ceļu satiksmē piedalās droši un visiem tehniskajiem parametriem atbilstoši transportlīdzekļi. Transportlīdzekļu tehnisko apskati var veikt tehniskās apskates stacijās visā Latvijā.

Transportlīdzekļu valsts tehniskā apskate CSDD jāveic visiem vieglajiem transportlīdzekļiem, autobusiem, kravas automobiļiem un to piekabēm, kas piedalās ceļu satiksmē un kas reģistrēti Latvijā. Tehniskā apskate netiek veikta mopēdiem, sniega motocikliem un mazizmēra kuģošanas līdzekļiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:18

Jaunākās diskusijas