Ceļā uz Rīgu autobusa šoferis piedraud ar policiju un izsēdina mazu bērnu

tautaruna.lv 5.decembris 2018, 15:05
 
F64
Maršruta autobusa Sigulda-Rīga vadītājs atteicies salonā uzņemt 1. klases audzēkni, kurai bija jāpaspēj uz dejošanas mēģinājumu galvaspilsētā, vēstīja raidījums "Bez Tabu".

Mazo meitenīti uz autobusa pieturu pavadīja 13 gadus vecā māsa.

Ģimenes instrukcija paredzēja, ka vecākā māsa autobusā iesēdina savu māsu, pasaka autobusa vadītājam, kurā pieturā meiteni sagaidīs mamma. Tikmēr mamma savā telefonā seko līdzi jaunākās atvases atrašanās vietai.

Kaut šāds scenārijs īstenots jau vairākas reizes, šoreiz autobusa vadītājs kategoriski atteicies salonā uzņemt septiņus gadus veco pirmklasnieci. Kā stāsta meiteņu mamma, šoferis savu rīcību pamatojis ar to, ka ”meitenīte ir pārāk maza, lai viena brauktu”.

Kad vecākā māsa norādījusi, ka pirmklasniece ir autobusā viena pati braukusi arī iepriekš, transportlīdzekļa vadītājs piedraudējis izsaukt policiju. Sabiedētie bērni izkāpuši šosejas malā un raudot zvanījuši mammai, kura jaunāko atvasi gaidījusi Rīgā.


”Līdz mājām jāiet bija aptuveni trīs kilometri. Jaunākā meita apsaldējusi seju un rociņas, jo ļoti raudājusi. Paldies dispečerei Marijai, kura ar mašīnu brauca meitenes meklēt un ātrāk nogādāja mājās siltumā!” atklāja bērnu māte.


Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:40

Jaunākās diskusijas