Absurds Stradiņos! Ārsts izraksta pacientu, pat neapskatot

tautaruna.lv 4.decembris 2018, 9:30
 
F64
Kāda sieviete dalījusies pieredzē, nonākot Stradiņa slimnīcā. Kā izrādās, ārsts neesot pacienti pat apskatījis.
Sieviete raksta, ka slimnīcā nonāca ar galvassāpēm un paaugstinātu temperatūru.

Pēc nonākšanas slimnīcā esot veiktas asinsanalīzes, iedotas zāles pret galvassāpēm, kā arī sieviete pielikta pie sistēmas.

"Māsiņa teica, lai es gaidot neirologu. Es gaidīju visu nakti, jau pienāca rīts. Bet no rīta atnāk māsiņa un saka, ka neirologs mani laiž mājās. Es saku - kā laiž mājās, viņš nav mani pat apskatījis! neirologs uzrakstījis, ka man ir vīruss, izraksta zāles pret galvas sāpēm. Labi, dodos mājās, tur sāka celties temperatūra. Parādījās ļoti spēcīgas galvassāpes, vemšana. Es izsaucu ātro palīdzību, viņi atbaruca uz aizveda mani atpakaļ uz Stradiņiem. Kad ierados otro reizi, pielika pie sistēmas, noņēma asins analīzes, uztaisīja galvai rentgenu un muguru pārbaudīja. Atklājās, ka man ir mugurkaula iekaisums. Tad mani pārveda uz Infektoloģijas nodaļu. Tur atklāja, ka man ir meningīts," raksta paciente.

Tikmēr komentāros cilvēki pauž sašutumu, kā kaut kas tāds vispār varēja notikt.

Jāpiebilst, ka pacienti ik pa laikam sūdzas par medicīnas personāla attieksmi Latvijas slimnīcās. Piemēram, nesen tika vēstīts, ka kāds pacients, pēc viņa teiktā, esot ticis "izsmiets" slimnīcā Rīgā.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:27

Jaunākās diskusijas