Jaunietis Vācijā neticami ātri zaudē nesen iegūto autovadītāja apliecību

tautaruna.lv 21.novembris 2018, 21:35
 
SCANPIX
Kādam 18 gadus vecam jaunietim Vācijā visai ātri beigusies līksmība par tikko iegūto autovadītāja apliecību. Viņš to pamanījies zaudēt vien 49 minūtes pēc eksāmenu nokārtošanas, vēsta britu raidsabiedrība BBC.

Medijs informē, ka jaunais vīrietis veiksmīgi nokārtojis eksāmenus, pēc kuriem viņam izsniegta vadītāja apliecība. Neilgi pēc tam viņš devies mājup, tomēr pamanījies krietni pārsniegt atļauto braukšanas ātrumu. Vietā, kur atļauts braukt ar ātrumu 50 km/h, viņš traucies ar teju divas reizes lielāku ātrumu.

"Dažas lietas ilgst mūžību, citas pat ne dažas stundas," teikts vācu policistu paziņojumā, kurā aprakstīts neparastais atgadījums.

Tiesa, braukšanas brīdī kopā ar jauno autovadītāju atradušies vēl četri viņa draugi, kuriem, iespējams, jaunietis centies nodemonstrēt savas braukšanas prasmes.

Lai gan autovadītāja apliecība atņemta uz četrām nedēļām, lai to atgūtu vīrietim nāksies atkārtoti veikt dažādus eksāmenus. Tāpat viņam būs jāšķiras no 200 eiro liela naudas soda un jārēķinās, ka autovadītāja apliecība būs derīga vien divus gadus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:26

Jaunākās diskusijas