Zināms, kāpēc pēkšņi pazudusi kāda pašmāju šova dalībniece

tautaruna.lv 20.novembris 2018, 17:25
 
Ekrānšāviņš no video
Jau vairākas nedēļas TV skatītājiem ir iespēja vērot pašmāju šokējoši atklāto sociālo raidījumu "Caur ērkšķiem uz..." Tā vienā no sērijām redzams, ka no šova un mājas, kur dzīvo visas raidījuma dalībnieces, pēkšņi pazudusi tā dalībniece Inese. Jaunākajā sērijā atklāts, kas tad īsti noticis.
Lai gan viena no raidījuma sērijām beidzās ar pamatīgu intrigu par to, kur tad pazudusi šova dalībniece Inese, jaunākajā sērijā noskaidrots, ka vājredzīgā sieviete, kuru ar uztraukumu meklēja citas raidījuma dalībnieces, devusies uz laiku prom, jo domājusi, ka visiem par viņu ir vienalga.

Tiesa, lai gan Inese meitenēm arī paskaidrojusi, kāpēc tā rīkojusies, šova dalībniece Liene nekautrējas norādīt, ka šāda "bēgšana" uzskatāma par bērnišķīgu rīcību.

"Ja, tu, gribi mājās, Inese, neviens tevi netur šeit," jaunākajā raidījuma sērijā uzsvērusi viena no tā dalībniecēm.

Jau vēstīts, ka kopš septembra beigām TV skatītājiem ir iespēja vērot, kā 10 šova "Caur ērkšķiem uz..." dalībnieces cenšas mainīt savas dzīves.

Lai arī šajā sezonā skatītāji satiek pavisam citas dalībnieces, katru ar savu raksturu un ambīcijām, tomēr arī viņas, gluži tāpat kā pirmajos "Caur ērkšķiem uz.." raidījumos iepazītās sievietes, sapņo būt mīlētas, piederīgas, saprastas un pamanītas. Viņas vēlas nejusties kā otršķirīgi cilvēki un tikt novērtētas ne tikai sadzīvē, bet arī profesionālajā vidē, vēlas izrauties no ikdienas, kas degradē, atbrīvoties no atkarībām, uzlabot veselību. Šajā sezonā lielākai daļai no dalībniecēm ir savas atvases, tāpēc teju visas vieno kāda īpaši karsta vēlme - nodrošināt labāku dzīvi un mājvietu saviem bērniem. Bērnu dēļ viņas ir gatavas darīt visu un paciest ļoti daudz, tāpēc tieši attiecību stiprināšana ar savām atvasēm būs būtisks šīs raidījuma sezonas virsuzdevums. "Caur ērkšķiem uz.. " eksperti palīdzēs dalībniecēm izprast sevi un risināt dzīves būtiskākās problēmas, lai kļūtu par labākām mammām saviem bērniem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:04

Jaunākās diskusijas