"No sirds Latvijai" apsveikums valsts svētkos izsauc sašutumu

tautaruna.lv 17.novembris 2018, 13:01
 
Ekrānuzņēmums no Facebook
Gaidot valsts svētkus neviens vien uzņēmums, valsts iestāde un, protams, arī politiskai spēks sveic iedzīvotājus svētkos. Nelielu izbrīnu radījis 13. Saeimu nepārstāvošā politiskā spēka "No sirds Latvijai" sveiciens simtgadē.

"Svinam Latvijas 100. dzimšanas dienu! Īsto Latviju veidojam es un Tu - mēs visi kopā. Lai mums izdodas stabila, augšupejoša, plaukstoša un laimīga - mūsu mīļā Latvija!" vēsta piektdien publicētais partijas apsveikums. Izbrīnu izrādījusi tam pievienotais attēls.

Attēlā redzams Iskolata valsts - Latvijas strādnieku, kareivju un bezzemnieku deputātu padomes izpildkomiteja - karogs, kura pastāvēja no 1917. gada 21. novembra līdz 1918. gada 3. martam. Tāpat divi Latvijas Padomju Sociālistiskās Republikas karoga varianti, kā arī Latvijas Republikas pašreizējais sarkanbaltsarkanais karogs.

Teksts attēlā vēsta: "Un atceramies, ka nevienas no šīm Latvijām vairs nav. Un mūsu uzdevums ir uzcelt jaunu valsti, kas beidzot piederētu tās iedzīvotājiem!"

Lai gan vairāki asprāši uzjautrinās par apsveikuma grafiskā dizaina vienkāršību, citus tieši uztrauc sacītais, ka "nevienas no šīm Latvijām vairs nav".

Uz neizpratni steidzies atbildēt partijas Facebook konts.

Ar partijas apsveikumu savos sociālajos tīklos dalījusies arī tās līdere bijusī Saeimas deputāte un Valsts kontroliere Inguna Sudraba.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:12

Jaunākās diskusijas