Vīrietis sašutis par pieredzēto, izmantojot taksometra pakalpojumus Rīgā

tautaruna.lv 16.novembris 2018, 17:37
 
Dmitrijs SUĻŽICS, F64 Photo Agency
Taksometru haoss lidostā “Rīga” turpinās – klientu sūdzības par nesamērīgi augstām cenām krājas, bet reāli darbi problēmas risināšanai vēl neseko.

Haoss sākās pēc tiesas lēmuma atcelt ierobežojumus taksometru izvēlē un atcelt tarifu griestus. Lidostā pakalpojumus var sniegt gandrīz jebkurš un par gandrīz jebkādām cenām.

Taču šāda situācija nav labvēlīga klientiem. Un neviens viens piedzīvo nepatīkamu pārsteigumu, kad par braucienu tiek paprasīta kosmiska samaksa.

Piemēram, Andis R. facebook raksta: ""Fui" Latvijas likumdevējiem, un "Fui" lidostas Rīga vadībai! 9.novembrī ar trīs stundu starpību braucu uz un no lidostas. Uz lidostu braucu ar Baltic Taxi un samāksāju 7,87 EUR.

Facebook

No lidostas braucu ar taxi, kurš bija pirmais rindā, un par to pašu maršrutu - 6,38 km samaksāju 22,83 EUR!!!

Kad nepiekritu maksāt šo summu, zvanījām policijai, kas man paskaidroja, ka tā tagad esot. Katrs pakalpojuma sniedzējs nosakot kādas cenas gribot!

Ko šajā sakāra gribu teikt:
Uzmanieties no taksometru cenām.
Lidostas vadība ir nejēdzīga un gļēva, lai ieviestu civilizētu kārtību.

Vēl papildus! Esmu braucis ar taxi Ženēvā, Las Vegasā, San Paulu, Dubaijā, Katarā, Azerbaidžānā, Minhenē, Šanhajā, Kijevā utt. NEKUR man par 10 minūšu braucienu nav bijis jāmaksā 22 EUR. Vienmēr cena ir bijusi zemāka. Par to ir tas stāsts," raksta Andis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:44

Jaunākās diskusijas