Tukšas pudeles, alkohola smaka... autoskolā Valmierā notiek kas dīvains

tautaruna.lv 20.novembris 2018, 9:30
 
F64
Kāda topošā autovadītāja atklājusi, cik nepatīkama aina paveras autoskolā "Sprīdītis".
Portālā "sudzibas.lv" topošā autovadītāja raksta, ka autoskolas komanda ir lieliska, taču tās vadītāja atstāj negatīvu iespaidu.

"Cik ilgi vēl mums, autoskolas kursantiem, būs jāpacieš alkohola smaka klasē? Cik ilgi mums jāskatas uz tukšam pudelēm, pielietu grīdu, galdiem? Vai tā saucamai "autoskolas vadītājai" uzvedības normas ir svešas? Vai neviens nav stāstījis, ka, ejot uz darbu, jāvelk mugurā pieklājīgas drēbes, nevis svārkus, kas knapi pēcpusi piesedz. Autoskolas komanda ir super, prieks mācīties. Bet "VADĪTĀJA" ir vienkārši pretīga, nolaidusies, nekompetenta un nepieklājīga... Grīda un kapnes nav mazgātas ne reizi kursa laikā. Tie paši pleķi un zirnekļu tīkli," sašutusi raksta topošā autovadītāja.

Viņa piebilst, ka pie alkohola smakas nav vainojami instruktori un pasniedzēji, bet tieši vadītāja, kura regulāi "zīmējas" kursantu priekšā alkohola reibumā.

Jāpiebilst, ka arī iepriekš topošie autovadītāji ir sūdzējušies par notiekošos dažādās autoskolās. Piemēram, nesen kāds topošais autovadītājs pastāstīja, kā viņu apkrāpa autoskolā Rīgā.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:07

Jaunākās diskusijas