Autovadītājs ļoti dusmīgs par CSDD darbinieka attieksmi Limbažos

tautaruna.lv 19.novembris 2018, 14:25
 
F64
Kāds autovadītājs sūdzas par Ceļu Satiksmes Drošības Direkcijas darbinieka neadekvātu attieksmi.
Neadekvāts darbinieks veic automašīnu tehnisko apskati.

Vīrietis portālā "sudzibas.lv" raksta, ka devies uz CSDD nodaļu Limabažos, lai tiktu veikta auto tehniskā apkope, taču darbinieka rīcība viņu šokējusi.

"Neadekvāts darbinieks veic automašīnu tehnisko apskati. Gāju divām mašīnām - pirmajai atteicās veikt dūmgāžu pārbaudi, jo auto motoram esot “netipiski” trokšņi. Izgāju ar otro reizi, dūmgāzes iekļāvās normā, taču šis cilvēks turpināja “gāzēt”, kamēr viņa kolēģis viņam teica, lai pārtrauc to darīt, jo “iekļaujas” taču. Pēc mēneša gāju otrajai mašīnai tehnisko apskati - tikko no servisa, nomainīta eļļa, eļļas filtrs. Šis pats darbinieks šoreiz saka, ka dūmgāzes nemērīs, jo esot pārāk daudz eļļas! Neko, braucu atpakaļ uz servisu, meistars šokā - tikko visu precīzi salēja, labi nolej nedaudz nost, braucam atpakaļ uz tehnisko apskati (meistars uzstāj, ka brauks līdzi) . Tur šis pats darbinieks šoreiz saka, ka nemērīs dūmgāzes, jo ir “netipiski trokšņi motorā! Vai tā ir adekvāta attieksme, tajā pat dienā stundas laikā mainīt iemeslu kāpēc nemērīs dūmgāzes?" raksta autovadītājs.

Kā teikts CSDD mājaslapā, transportlīdzekļu valsts tehniskās apskates mērķis ir nodrošināt, lai ceļu satiksmē piedalās droši un visiem tehniskajiem parametriem atbilstoši transportlīdzekļi.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:56

Jaunākās diskusijas