Pēc dermatologa apmeklējuma Rīgā sieviete nespēj skatīties spogulī

tautaruna.lv 19.novembris 2018, 17:47
 
F64
Kāda sieviete dalījusies ar rūgtu pieredzi, apmeklējot dermatologu Rīgās, "Veselības centrā 4".
Tajā pašā dienā neredz, bet no rīta ŠOKS!

Sieviete raksta, ka ieradās dermatoloģijas klīnikā uz konsultāciju pie dermatoloģes Tatjanas Ļiņovas, lai apskatītu uz sejas pigmentācijas plankumus. Daktere, apskatot sejas ādu, ieteica veikt lāzera ELOS TRINITY PLUS procedūru galvai, ko kliente arī nolēma veikt.

"Notika viss ļoti ātri, anketas parasktīšana un pati procedūra, bez sejas apskates pirms procedūras. Kopumā viss ilga ne vairāk kā 10 minūtes, cena 150 euro. Rezultātā pilnīgi apdedzināta sejas āda. Tajā pašā dienā neredz, bet no rīta ŠOKS! Uz Watss App sūtu dakterei foto, jautāju, vai tas ir normāli, atbilde neapmierinoša, tā nevajadzētu būt. Daktere vieglumā iesaka: smērējam ciet ar tonālo, nekas, 10 dienu laikā noies. Ar tonālo vēl šausmīgāk. Uzreiz ierados pie dakteres, viņa iedeva par velti man smēri, ar ko smērēt seju. Teica, ja vajadzēs ādas toņa izlīdzināšanai vēl procedūru, tad to veiks par velti. 11. dienā pilnīgi nogāja kreveles, izskatos briesmīgi, apdeguma vietās pilnīgi balta āda, esmu raiba. Cik pārdzīvojumu ne tikai man, bet manai ģimenei. Kas kompensēs morālo kaitējumu un divu nedēļu nebūšanu darbā. Tagad īpaši nevaru iziet cilvēkos, bet uz darbu taču jāiet," sašutumā raksta sieviete.

Jāpiebilst, ka pacienti ik pa laikam sūdzas par medicīnas personāla attieksmi Latvijas slimnīcās. Piemēram, nesen tika vēstīts, ka kāds pacients, pēc viņa teiktā, esot ticis "izsmiets" slimnīcā Rīgā.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:16

Jaunākās diskusijas