Sieviete ar bērnu Juglas poliklīnikā piedzīvo ko briesmīgu

tautaruna.lv 6.novembris 2018, 9:30
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme. / F64
Kāda sieviete dalījusies negatīvā pieredzē - ierodoties Juglas poliklīnikā veikt veselības pārbaudes, viņai nācies saskarties ar briesmīgu attieksmi no citu cilvēku puses.
Bet fakts, ka pieaudzis vīrietis var tā darīt, mazliet mulsina.

Portālā "sudzibas.lv" sieviete raksta, k viņu ļoti pārsteigusi pieauguša vīrieša rīcība pret viņu. Viņa uzskata, ka attieksme bijusi necilvēcīga.

"Devos uz Rīgu, Juglas poliklīniku, lai veiktu dažas pārbaudes (veselības). Ieejot iekšā poliklīnikā viss bija labi, raiti izgājām dažas pārbaudes, bet tad bērnam vajadzēja nomainīt pamperu, tad sākās sekojošais - devāmies uz tualeti 1. stāvā ,pie garderobes, priekšā bija 3 kundzītes gados, viss bija labi, sagaidījām savu kārtu un tad devāmies iekšā.

Ņemot vērā to, ka bērns ir bērns, to nevar izdarīt ne 3, 4 vai 5 minūtēs, bet tam vajag savu laiku. Pēkšņi viens vecis (pēc tam, kad izgāju ārā, redzēju, ka sita vīrietis, jo blakus atradās tikai sieviete gados) vispirms ar dūri uzsita pa durvīm, pēc tam ar kāju ieblieza pa durvīm. Kad izgāju laukā un aizrādīju, tad viņš atbildēja - što vi tam tak dolga ?! Kad atbildēju, ka man ir bērns jāpārģērbj, viņš atbildēja - a nu i što što vam rebjonak ?! Es negribēju ar viņu uzsākt diskusiju un iegāju atpakaļ un izdarīju, kas jādara un devos tālāk ... Bet fakts, ka pieaudzis vīrietis var tā darīt, mazliet mulsina," raksta sieviete.

Tikmēr komentāros cilvēki ieteica sievietei, ja ir iespēja, neņemt mazu bērnu visur līdzi, lai nerastos liekas problēmas.

Jāpiebilst, ka cilvēki ik pa laikam dalās ar piedzīvoto Latvijas slimnīcās un poliklīnikās. Taču vairumā gadījumos sašutumu izraisa mediķu rīcība. Piemēram, nesen kāda sieviete slimnīcā piedzīvoja absurdu situāciju.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:15

Jaunākās diskusijas