Apmeklētāji sašutuši: veikalā Rīgā "parastus" pircējus neielaiž

tautaruna.lv 31.oktobris 2018, 7:13
 
Ekrānšāviņš no video
Nereti veikalu apmeklētāji sūdzas par nepieņemamu preču kvalitāti, vai neiecietīgu darbinieku attieksmi. Arī šoreiz kāda veikala apmeklētājiem Rīgā sašutumu raisījusi veikala darbinieku rīcība.

Oktobra sākumā Purvciemā tika atvērts kārtējais "Promo Cash&Carry" veikals. Tobrīd vēl nekas neliecināja, ka šajā un arī citos šīs ķēdes veikalos netiks ielaistas privātpersonas, kuras vēlas iepirkties, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Iedzīvotāji veltīgi devušies uz iepriekš minēto veikalu iepirkties, jo tālāk par ieeju nav tikuši. Izrādās, lai iekļūtu veikalā, nepieciešams uzrādīt klienta karti, ja tās nav, iepirkšanās ir jāatliek.

"Deva aizpildīt kaut kādu anketu, lai dabūtu karti, bet prasībām neatbildu… Daudzi pircēji bija pārsteigti par veikala rīcību," norāda tā apmeklētājs.

Arī "Bez Tabu" filmēšanas komandai, uzdodoties par pircējiem, ieeja veikalā liegta. ”Jūs varat noformēt kartīti juridiskai personai (savai darbavietai). Iepirkties varat, kā gribat. Pie kases prasīs, vai uzrādīt apgrozījumu, sakāt nē, tad nopirksiet sev. Nekādas pavadzīmes, rekvizīti nekur netiek sūtīti, ja jūs tā darāt," atklāti stāsta veikala darbinieks, kurš piedāvā aizpildīt anketu un saņemt klienta karti.

Patērētāju tiesību aizsardzības centra pārstāve stāsta, ka sūdzības par veikalu līdz šim nav saņemtas. "Šo nevarētu saukt par diskrimināciju, uzņēmums pats var izvēlēties, kas ir viņa klienti," stāsta centra pārstāve Santa Zarāne.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:50

Jaunākās diskusijas