Ar vēzi slims vīrietis vaino Veselības ministriju melos

tautaruna.lv 30.oktobris 2018, 9:30
 
F64
Kāds vīrietis portālā "sudzibas.lv" izkliedzis savu sāpi - viņš vaino Veselības ministriju un veselības ministri Andu Čakšu melos saistībā ar rindu mazināšanos uz izmeklējumiem.
Kur palikuši Čakšas solījumi, ka rindu vairs nebūs?

Vīrietis, kas ir invalīds un ārstējas no onkoloģiskas saslimšanas, ir neizpratnē, kāpēc uz veselības pārbaudēm ir tik garas rindas.

"Kā invalīds ar onkoloģisku saslimšanu var izdarīt USG pārbaudi, ja šogad jau oktobrī nevar pieteikties rindā uz izmeklējumu Kuldīgā un rindas pieraksts uz 2019. gadu sāksies tikai decembrī? Kur palikuši Čakšas solījumi, ka rindu vairs nebūs? Vai tik tiešām uz 15. minūšu pārbaudēm ir vajadzīgas mēnešiem garas rindas? Kādēļ šo pašu Valsts iegādāto aparatūru ārsti izmanto privāti par maksu un rada māksīgus maksas pakalpojumus?" sašutumā raksta slimnieks.

Viņš pieļauj, ka ministrei Čakšai, iespējams, ir laiks demisionēt.

"Vai Čakšai nebūtu laiks aiziet no Veselības Ministres amata, jo ko nevari celt, to nevari nest un nav, ko mocīties, ja nav spējīga pienācīgi reformēt. Arī e- veselība nedarbojas, jo nevaru ne redzēt visas izrakstītās receptes, ne ielogoties slimības vēsturē," skaidro vīrietis.

Par līdzīgu gadījumu, kad pacients sūdzējas par garām rindām un notiekošajā vainoja Veselības ministriju, vēstījām jau iepriekš.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:24

Jaunākās diskusijas