"Visas kāpnes asinīs"; Ģimene viesnīcā Jūrmalā ierauga ko briesmīgu

tautaruna.lv 23.oktobris 2018, 9:30
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme. / F64
Kāda sieviete pastāstījusi, cik nelāgi izvērtusies ģimenes atpūta "Hotel Jūrmala SPA".
Visas kāpnes un ieeja SPA asinīs! Ka izrādās, pēc remonta jaunajā SPA no pirtīm krīt ārā durvis!

Sieviete viesnīcu vaino sliktā servisā.

"Ieradāmies uz atpūtu Jūrmalā. Divas daudzbērnu ģimenes. Mērķis, protams, veldzēties jaunajā SPA! Rezultātā, ierodoties, pirmā lieta, ko ieraudzījām, ejot iekšā SPA - pie ieejas sieviete gados ar traumētu roku un medmāsas palīdzību! Visas kāpnes un ieeja SPA asinīs! Ka izrādās, pēc remonta jaunajā SPA no pirtīm krīt ārā durvis! Vienas izlidojušas otrajā stavā pie baseiniem! Otras turku pirtī pirmajā limenī! Pec apmēram 2h visi apmeklētāji tika evakueti no SPA zonas! Ka izradās, esot bīstami palikt! (pa vidu ierodas policijas pārstāvis novērtēt durvju izlidošanas notikumu un tā sekas). Neskatoties uz to, ka SPA ir pilns un slikti izremontēts, lielākā problēma ir attieksme recepijā! Ta vietā, lai risinātu situāciju, tiek necelta telefona klausule un piedāvāts mierinājums!" sašutusi stāsta sieviete.

Tikmēr komentāros cilvēki pauda neizpratni, kā šādā situācijā sieviet var domāt par mierinājumu (bonusu).

"Diez vai recepcijai šādā ārkārtas situācijā ir pienākums domāt par jūsu atlaides bonusiem vai kaut kādam mierinājuma balvām," teikts kādā komentārā.

Savukārt vēl kāda komentētāja atklājusi, ka pret viņu arī attieksme no darbinieku puses bija slikta.

"Arī biju gājusi uz šo SPA savā dzimšanas dienā, un arī sabojāju savu garīgo. Vispirms, izrādās, mani nepierakstīja (zvanīju, lai pieteiktos 3 nedēļas pirms), kad sedēju pirtī, izradās, bija ekskursija - vēra vaļā visas durvis un rādīja, sajauca man masažas, un visu laiku mani steidzināja - pat nevarēju atslabināties. Recepcejas attieksme vispār bija nekāda, pat neatvainojās, pat tad, kad minēju, ka šodien ir dzimšnas diena," teikts komentārā.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:31

Jaunākās diskusijas