8 gadus vecs zēns Jelgavā pazūd no skolas; viņu atrod ejam gar šosejas malu

tautaruna.lv 19.oktobris 2018, 11:30
 
Attēlam ilustratīva nozīme / pixabay.com
Kāds 8 gadus vecs puika uz šosejas Jelgava-Rīga nogāja teju 2 kilometrus, pirms viņu pamanīja kāds garāmbraucošs šoferis, vēsta raidījums "Degpunktā".

"Degpunktā" ziņo, ka pavisam parasta skolas diena kādai ģimenei izvērtās par uztraukumu pilnu krīzes situāciju, kurā iesaistījās vairākas pašvaldības policijas ekipāžas. 8 gadus veca zēna mamma bija devusies uz skolu sagaidīt dēlu, taču puika nekur nebija atrodams. Lai atrastu bērnu, iesaistīti plaši resursi - pārmeklēti daudzdzīvokļu māju rajoni, rotaļlaukumi un citas vietas. Tika pārbaudītas arī vidusskolas novērošanu kameru ieraksti.

Apskatot video, konstatēts, ka zēns aizgājis no skolas kopā ar savu klasesbiedru. Tika sazvanīta klasesbiedra mamma, kura paskaidrojusi, ka ir kopā ar savu dēlu, bet pazudušais zēns esot aizgājis uz spēļu laukumu.

Bērnu atrakciju vietā zēnu nemanīja, tāpēc policisti apzvanīja arī autobusa parka šoferus, aprakstot puiku un jautājot, vai viņš nav redzēts, taču bez rezultātiem. Tikmēr tika saņemts zvans no kāda Jelgavas iedzīvotāja, kurš uz šosejas pamanījis nobijušos bērnu. Tobrīd zvanītājs vēl nezināja, ka puiku izmisīgi meklē.

“Devāmies virzienā uz Šauļu pusi. Pamanīju, ka uz viadukta viens pats bērns dodas diezgan raitā solī. Izskatījās, ka ir sabijies, ” raidījumam stāsta Reinis, kurš pamanījis zēnu šosejas malā.

Pēc Reiņa aplēsēm zēns gar šosejas malu nogājis gandrīz divus kilometrus. Kāpēc neviens cits garāmbraucējs uz to nebija reaģējis, Reinim nav skaidrs. Šajā Jelgava-Rīga šosejas posmā nav izveidots gājēju celiņš, tāpēc puika atradās teju uz brauktuves. Brīžos, kad viņam garām traucās smagās automašīnas, puika apstājās un ar rokām aizsedza seju.

Avots: "Degpunktā"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:44

Jaunākās diskusijas