Dzimšanas diena sievietei Lielvārdē pārvēršas par ļaunu murgu

tautaruna.lv 18.oktobris 2018, 7:13
 
Ekrānšāviņš no video
Svētdien, 14.oktobrī, Lielvārdē notikusi liela nelaime- liesmas nopostījušas ģimenes māju.

Postošā ugunsnelaime izcēlusies Uzvaras ielā. Diemžēl apkārtējie notiekošo pamanījuši mirklī, kad bijis jau krietni par vēlu, un uguns jau bija paspējusi ieskrieties, vēsta raidījums "Degpunktā".

"Meitai bija dzimšanas diena - 40 gadu jubilejā. Lielvārdē bija gadatirgus, arī mēs uz turieni devāmies. Gājām pa tirgus laukumu un pāršalca ziņa, ka deg māja. Ar meitu nesapratām kam tas ir. Meitai pirmie vārdi bija - man nekas tur nevar degt. Kad mums piezvanīja cilvēki, viens jumts jau bija nodedzis," stāsta mājas īpašnieces māte Maija.

Lai arī ēka nopostīta pilnībā, ugunsdzēsēji pēdējā mirklī paspējuši no liesām paglābt dokumentus. Viss pārējais zudis uz visiem laikiem.

Uz tirgu visi devušies kājām, tāpēc kundze uzrunājusi pirmo tirgus laukumā sastapto autovadītāju, kurš nav atteicis palīdzību un visi traukušies uz Uzvaras ielu. Atgriežoties mājās, paši neko glābt vairs nav varējuši. Notikuma vietā jau bija ieradušies policisti un ātrā palīdzība, bet vēl acumirkli vēlāk ieradušies ugunsdzēsēji. Lai arī ēka nopostīta pilnībā, ugunsdzēsēji pēdējā mirklī paspējuši no liesām paglābt dokumentus. Viss pārējais zudis uz visiem laikiem.

Mājas saimniece ar ģimeni daudzus gadus strādājusi Īrijā, lai sakrātu naudu nelielajai ēkai un atgrieztos dzimtenē. Kopš pirmās dienas, kad pirms četriem gadiem ģimene atgriezusies, jauniegūtais īpašums bijis apdrošināts, tādēļ ir cerība, ka ģimenei nodarītā skāde tiks kompensēta.

Tie, kas var palīdzēt ģimenei ar padomu, darba rokām vai kādu saimniecībā noderīgu lietu, aicināti sazināties ar Maija kundzi pa tālruni 29527380, informē raidījums.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:04

Jaunākās diskusijas