Vīrietis Anglijā deviņus gadus melojis sievai, ka sirgst ar leikēmiju

tautaruna.lv, Rita Lazda 16.oktobris 2018, 20:28
 
SCANPIX
Kāds vīrietis vārdā Deivids Kerols no Lesteras, Anglijā, 9 gadus melojis savai sievai par to, ka viņš sirgst ar leikēmiju, vēsta britu raidsabiedrība BBC.

35 gadus vecais vīrietis slēpis patiesību no savas sievas kopš viņi 2006.gadā iepazinušies. Vēl 2015.gadā sievietes māte vīrietim atvēlējusi 2000 mārciņas viņa ārstēšanās izdevumiem ASV, jo Kerols minējis, ka vēzis jau ir beigu stadijā. Vīrietis sievai nav ļāvis doties līdzi uz ārstēšanas procedūrām, vien informējot viņu par to, vai viņam it kā kļūst labāk vai sliktāk.

"Līdz ko mēģināju vaicāt par ārstēšanās progresu, viņš draudēja mani atstāt, sakot, ka bez savstarpējas uzticēšanās laulība izjukšot," teica sieviete. Pāra četrus gadus ilgajā laulībā vīrietis melojis arī par to, ka viņš sirgst ar prostatas un vēdera dobuma vēzi. Ģimenei par vīrieša meliem radās aizdomas pēc tam, kad viņš devies uz ASV, lai atpūstos, tā vietā, lai sāktu savu ārstēšanās kursu.

"Pēc šīs telefona sarunas ar viņa darba kolēģi es sapratu, kas mūsu laulībai pienācis gals."

Sieva pēc vīra atgriešanās no ASV sākusi uzdot jautājumus, taču vīrs joprojām centies izlikties, pat pierunājot kādu savu darba kolēģi, lai viņš izliekas par vīrieša ārstu. "Pēc šīs telefona sarunas ar viņa darba kolēģi es sapratu, kas mūsu laulībai pienācis gals," atzina sieviete.

Viņa atklājusi, ka jūtas neiedomājami sāpināta un dusmīga, jo vīrs viņai nozadzis daudzus dzīves gadus. Arī sievietes māte esot šokā, jo atbalstījusi vīrieti ar līdzekļiem, lai viņas meita nekļūtu par atraitni. Kerols pēc šķiršanās no sievas pievienojies kādam regbija klubam, un arī tajā viņš saviem kolēģiem melojis, ka viņam ir leikēmija. Komandas biedri viņam noticējuši, un "slimniekam" regulāri tikušas dotas bezmaksas maltītes. Arī klubs saziedojis 2000 mārciņas viņa atbalstam, organizējot īpašus labdarības pasākumus. Melim tika piespriests 26 nedēļu cietumsods par krāpšanu, kā arī 180 stundu piespiedu darbs. Tāpat viņam būs jāsamaksā arī 2000 mārciņu liela kompensācija.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:19

Jaunākās diskusijas