Pacients Rīgā aiziet pie zobārsta, bet viņu aizsūta pie psihologa

tautaruna.lv 12.oktobris 2018, 14:06
 
F64
Kāds pacients dalījies negatīvā pieredzē, apmeklējot Rīgas Stradiņa Universitātes Stomatoloģijas institūtu. Vizīte pie zobārsta esot pārvērtusies gluži vai murgā.
Sāpes tiešām bija, es nepārspilēju. Vienkārši mani pārņem šoks, kā ārsts var tā vienkārši ņemt un raut, kad reāli cilvēkam sāp.

Portālā "sudzibas.lv" pacients raksts, ka zobārsts ieteicis viņam vispirms doties pie psihologa ārstēt nervus.

" Biju Stradiņu Stomatoloģijas institūtā, nācās izraut zobu, man diemžēl trāpijās ārsts Jurijs Krasnovoļskis, pirmo reizi mūžā pie zobārsta sajutos šausmīgi, jau no paša sākuma ārsts redzēja, ka es satraucos un man ar tādu toni paziņoja, ka sākuma varu aiziet pie psihologa nervus izarstēt, es klusām sēdēju neko pretī neteicu, vienkārši klusēju. Kad sākās raušana, es sajutu sāpes, nevis spiediena sajūtu, es ārstam teicu, ka man sāp, bet viņš nemaz mani neklausījās un turpināja savu darbu. Sāpes tiešām bija, es nepārspilēju. Vienkārši mani pārņem šoks, kā ārsts var tā vienkārši ņemt un raut, kad reāli cilvēkam sāp," sašutumā raksta pacients.

Viņš uzskata, ka ārsts šajā gadījumā rīkojās nekompetenti. Proti, ārstam, redzot, ka pacientam sāp, esot vajadzējis iedot lielāko narkozes devu.

Jāpiebilst, ka pacienti ik pa laikam sūdzas par medicīnas personāla attieksmi Latvijas slimnīcās. Piemēram, nesen tika vēstīts, ka Stradiņa slimnīcā ārste "paņirgājas" par sievieti grūtniecības pēdējā nedēļā.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:36

Jaunākās diskusijas