Topošā autovadītāja vaino Latvijā populāru autoskolu krāpšanā

tautaruna.lv 10.oktobris 2018, 17:20
 
F64
Kāda sieviete, kas vēlas nokārtot braukšanas eksāmenu, uzskata, ka autoskolā "Einšteins" tiek krāpta.
Viņa piebilst, ka iesniedza šo sūdzību, jo zina, cik daudz cilvēki cieš no šādas krāpšanas.

Viņa portālā "sudzibas.lv" raksta, ka šajā autoskolā nevar nolikt eksāmenu.

"Nav iespējams nolikt autoskolas eksāmenu. Braucu jau cik ilgi vien iespējams pie instruktora. Jau 3 mēnešus viņš saka, ka esmu gatava, bet, kad piesakos uz eksāmenu, mani nelaiž cauri. Es vērsos pie citiem instruktoriem, lai pārliecinātos, ka tas nav tikai manā galvā. Visi, pie kā esmu vērsusies, ir teikuši, ka es braucu kā ikviens normāls pie stūres sēdošs cilvēks. Tie, tomēr ir 33 eiro par reizi, un man tādas ir bijušas par daudz. Tagad nomainīju eksāmena vadītāju un tur nu es beidzot pielikšu punktu šim murgam. Un ja rodas jautājumi, kāds bija šis paskaidrojums, tam, ka nenoliku eksāmenu - tad tikai atrunas par to, ka švaki šoreiz sanācis," raksta topošā autovadītāja. raksta topošā autovadītāja.

Viņa piebilst, ka iesniedza šo sūdzību, jo zina, cik daudz cilvēki cieš no šādas krāpšanas.

Tikmēr jāpiebilst, ka Ceļu satiksmes drošības direkcija (CSDD) šogad augustā jaunajiem autovadītājiem izsniegusi 1765 autovadītāja apliecības, kas ir par 7,5% mazāk nekā attiecīgajā mēnesī pērn, liecina direkcijas apkopotie dati.

Tostarp sievietēm 2018.gada augustā izsniegtas 972 apliecības, kas ir par 14,2% mazāk nekā pagājušā gada augustā, bet vīriešiem 793 apliecības, kas ir pieaugums par 2,3%.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:26

Jaunākās diskusijas