Liepājniece pauž neizpratni par agrā rīta stundā lidojošu objektu

tautaruna.lv 27.septembris 2018, 14:43
 
F64 Photo Agency
Portāls liepajniekiem.lv saņēmis lasītājas vēstuli, kurā sieviete pauž neizpratni par lidojošu objektu.

"Naktī no pirmdienas uz otrdienu, no 24.uz 25.septembri, varētu būt ap pulksten 5, ar ļoti lielu troksni lidoja lidmašīna. Nevienā no Liepājas portāliem nav nekādas informācijas, kas tad īsti noticis. Vai kādas mācības? Darbā arī pāris kolēģi bija dzirdējuši, katrs savā rajonā,” portālam izklāstījusi lasītāja.

Latvijas Republikas Aizsardzības ministrijas Militāri publisko attiecību departamenta Preses nodaļas vecākā referente majore Sandra Brāle portālam skaidroja: “Minētajā laikā jūrā notika meklēšanas un glābšanas operācija, kurā tika izmantots Nacionālo bruņoto spēku Gaisa spēku helikopters “Mi-17”. Pārlidojums no Liepājas uz Ventspili arī varētu izskaidrot troksni, kuru dzirdēja Liepājas iedzīvotāji ap pulksten 5 rītā dažādos Liepājas rajonos.”

“Atbalsts tika sniegts jūrā starp Latvijas un Lietuvas teritoriālo ūdeņu robežu, jo tika saņemta informācija, ka no Kipras piederības kuģa pār bortu pārkritis cilvēks. Persona netika atrasta. Meklēšanas darbos bija iesaistīts arī Jūras spēku kuģis KA-08,” liepājniekiem.lv atklājusi Aizsardzības ministrija.

Avots: liepajniekiem.lv

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:13

Jaunākās diskusijas