"Tavas izvēles nogalināja tavu meitu!" Sievietei pārmet ķīmijterapijas atlikšanu mazuļa dēļ

tautaruna.lv 22.septembris 2018, 12:00
 
Pexels
Kāds cietrsirdīgs interneta trollis trīsdesmit sešus gadus vecajai Heidijai Lolinai pārmeta, ka viņas “briesmīgās izvēles nogalināja tavu meitu” un “viņa savam bērnam nekad nedeva iespēju izdzīvot”, raksta “Mirror”.

Interneta lietotājs sievieti, kura nolēma atlikt ķīmijterapiju sava bērna dēļ, nosauca par “savtīgu un melīgu”.

Tomēr Heidijai internetā izskanējušie pārmetumi daudz nerūp.

2015.gadā Heidija bija trīs mēnešus stāvoklī, kad viņai tika diagnosticēts rets un agresīvs krūts vēža paveids. Viņai ignorēja ārstu ieteikumus veikt ķīmijterapiju un lietot zāles, iekams viņas mazulim būs 90% iespēja izdzīvot. Mazā Alija Luisa Smita piedzima 12 nedēļas par agru ar ķeizargrieziena palīdzību, bet astoņas dienas vēlāk viņa nomira pēc tam, kad inficējās.

Tagad interneta lietotāji pārmet Heidijai meitiņas nāvi.

Heidijai ir arī piecus gadus vecs dēls Noa, četrus gadus vecs dēls Teits, un viņa raksta blogu par savu pieredzi cīņā ar vēzi.

“Kad tev jau ir divi bērni, tu izlēmi, ka viņi un tavs vīrs ir mazāk svarīgi, nekā tava iespēja būt moceklei. Tev bija vienalga, un tu attiecies no ārstēšanās, lai tev būtu vēl viens bērns. Tu piespiedi mazuli piedzimt trīs mēnešus agrāk, un, lai visu padarītu vēl ļaunāku, tu saki, ka Alija tev tika atņemta. Tu viņai nekad pat nedevi iespēju! Vēzis nav vainojas viņas nāvē, bet gan tavas briesmīgās izvēles! Paldies, Dievam, Viņš tev atņēma Aliju, tu, savtīgā, melīgā un nožēlojamā māte! Tu tiki līdz savai nāves gultai, tagad apgulies un mirsti!” raksta interneta komentētājs.

Heidija publicēja interneta lietotāja Kitijas Meijeres dusmu pilno komentāru un ir apņēmības pilna neļauties naidam.

Turklāt viņa ir apņēmības pilna atmaskot interneta trolli, kurš zem šāda vārda rakstījis arī kādai citai sievietei, kura zaudējusi bērniņu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:59

Jaunākās diskusijas