Uzņēmējs no Naukšēnu novada pamatīgi piekrāpj daudzus iedzīvotājus

tautaruna.lv 18.septembris 2018, 12:10
 
F64
Vairāki Latvijas iedzīvotāji ceļ paniku - mēbeļu ražotājs SIA ”Latparts” viņus pamatīgi apkrāpis, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Iedzīvotāji stāsta, ka uzņēmumam esot pārskaitīti tūkstošiem eiro, bet uzņēmums savas saistības nepildot, proti, mēbeles nepiegādājot.


Gultu, bērnu gultiņu, skapju, virtuves iekārtu un citu mēbeļu cenas svārstās no dažiem simtiem līdz vairākiem tūkstošiem eiro.

”Es pasūtīju virtuves iekārtu un vannasistabas plauktu. Pārskaitīju 1800 eiro. Ar izgatavotāju sarunājām, ka būs gatavs jau februārī. Kad tuvojās termiņš, prasīju, kad uzstādīs mēbeles. Bet viņš [izgatavotājs] visu laiku izdomāja kaut kādus iemeslus. Sākumā bija ticami. Piemēram, draudzenei dzemdības, tad bēres, tad teic, ka iezāģējis sev rokā," atklāj Lāsma no Ādažiem, kas savu pasūtījumu gaida vēl šodien. Uzstājusi uz to, ka nauda jāatdod, tomēr uzņēmums nereaģējot. Sievietes ģimene jau paguvusi pasūtīt un uzstādīt citu, arī ne to lētāko virtuves iekārtu no godprātīga tirgotāja.

Sieviete uzrāda saraksti ar tirgotāju, kurā viņš atklāti saka, ka pasludinās maksātnespēju, likvidēs firmu ar visiem parādiem.

Tas ir tikai viens no gadījumiem, bet tādu ir daudz. Dusmīgie klienti norāda, ka mēbeļu izgatavotājs un galvenā persona firmā ir Matīss Kaucis, daudzus pasūtījumus pieņēmusi un rēķinus izsūtījusi viņa draudzene Laura Lāce.

Klienti, kuri jūtas apkrāpti, darījumus spēj pierādīt ar bankas kontu izdrukām, kurās uzrādās uzņēmumam pārskaitītās summas.


Žurnālisti ierodas SIA ”Latparts” reģistrētajā adresē Naukšēnu novadā, kur, izrādās, arī notiek uzņēmuma darbība. Meistara Matīsa nelielā darbnīca iekārtota vecāku īpašumā, ēkā līdzās vistām.

Meistars žurnālistiem paziņo, ka viņa saistības ar klientiem ir privātās lietas.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:46

Jaunākās diskusijas