VIDEO: Grūtniece restorānā pasniegtā zupā atrod beigtu žurku

tautaruna.lv 17.septembris 2018, 17:49
 
AFP/ SCANPIX
Kāda grūtniece restorānā Ķīnā pasniegtā ēdienā atradusi beigtu žurku. Tā vietā, lai atvainotos par notikušo, restorāna darbinieks sievietei piedāvājis naudu, lai nepieciešamības gadījumā viņa var veikt abortu, vēsta "The Independent".

Medijs informē, ka nepatīkamais starpgadījums noticis Veifagngas pilsētas restorānā Ķīnas austrumos. Pēc tam, kad sieviete sūdzējusies par zupas katlā atrasto žurku un to, kā tas varētu ietekmēt vēl viņas nedzimušo bērnu, ēstuves darbinieks viņai piedāvājis aptuveni 2200 dolāru, lai nepieciešamības gadījumā tiktu veikts aborts.

Restorāns uz laiku slēgts.
Attēli un video, kuros redzams dāmai pasniegtais ēdiens, guvuši plašu ievērību arī sociālajos tīklos. Šī iemesla dēļ uz laiku restorāns slēgts. Tāpat akciju tirgū strauji kritusies tā vērtība.
Zināms, ka uz konkrēto restorānu sieviete devusies kopā ar vīru, kurš medijiem pēc notikušā klāstījis, ka noraidījis restorāna darbinieka piedāvājumu par naudas kompensāciju, jo sākotnēji vēlējies noskaidrot, vai atradums šķīvī patiesi atstās kādu ietekmi uz sievas veselību.
Tāpat ēstuvē veiktas dažādas pārbaudes, kurās gan konstatēts, ka viss atbilst standarta prasībām, nekādu pārkāpumu neesot.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:13

Jaunākās diskusijas