Māte 3,13 promiļu reibumā ierodas skolā pakaļ savai meitai

tautaruna.lv 14.septembris 2018, 22:12
 
Lauris Aizupietis/F64
13. septembra pēcpusdienā Rīgas pašvaldības policijas Ziemeļu pārvaldes darbinieki saņēma informāciju, ka vienā no Vecmīlgrāvja izglītības iestādēm ieradusies manāmi iereibusi sieviete pakaļ savai sešus gadus vecajai meitai. Skolotāji ievērojuši, ka sieviete par pirmklasnieci nav spējīga parūpēties, tāpēc bērnu viņai nav nodevusi. Situācijas atrisināšanai izsaukta Rīgas pašvaldības policija.

Likumsargi ierodoties notikuma vietā sastapa manāmi iereibušo māti. Jautājot par alkohola lietošanu, sieviete apgalvoja, ka notikuma dienā esot izdzērusi vienu pudeli dzirkstošā vīna, ziņo Rīgas Pašvladības policija.

Veikta alkohola koncentrācijas pārbaude izelpā. Testa laika noskaidrots, ka meitenes māte ir 3,13 promiļu reibumā.

Sieviete izjautāta par radiniekiem, kas varētu bērnam ierasties pakaļ un uzņemties rūpes līdz viņas atžirgšanas brīdim. Tāpat kundzei izskaidrots, ka pretējā gadījumā meitene būšot jānogādā krīzes centrā. Sieviete apgalvoja, ka ne bērna tēva, ne vecmāmiņas neesot. Tomēr sarunā iejaucās skolotāja, kura pastāstīja, ka meitenei ir arī tēvs, kura kontaktinformācija mācību iestādei ir nodota.

Policisti sazvanīja bērna tēvu, kuram izskaidrota radusies situācija. Vīrietis nekavējoties ieradās izglītības iestādē un uzņēmās rūpes par meitu.

Saistībā ar sievietes rīcību uzsākta administratīvā pārkāpuma lietvedība.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:44

Jaunākās diskusijas