Vīrietis nikns par pieredzēto ārstniecības iestādē

tautaruna.lv 14.septembris 2018, 18:03
 
Dmitrijs SUĻŽICS, F64 Photo Agency
No ierēdņīem dzirdam, ka ar pilnu jaudu jau kādu laiku strādā e-veselība, ka veselības nozarē ieguldīti papildus miljoni, lai celtu mediķu algas, rindas pie ārstiem mazinās. Brīnišķigi. Bet vai uzburtā skaistā aina atbilst patiesībai?

Ļoti iespējams, ka kāda daļa iedzīvotāju ierēdņu slavinošajiem vārdiem nepiekrīt, it seviški tie, kas "uz savas ādas" izjutuši, ka realitāte mēdz būt citādāka.

Piemēram, Renārs R. facebook neslēpj savas dusmas par pieredzēto kādā ārstniecības iestādē. Viņš stāsta, ka iegājis tur apjautāties, vai pie acu ārsta var tikt uzreiz bez pieraksta (bez maksas). Atbilde bija noliedzoša. Uzņemšanā viņš parāda, kas acij kaiš. Vīrietis jautājis, kad var tikt pie ārsta, iestājoties rindā, iestādes personāls atbildējis, ka vietu nav. Taču, ja viņš esot tagad gatavs samaksāt 38 eiro, ārsts viņu var pieņemt tūliņ. Tā, lūk. Ja ir nauda, pie ārsta tiksi bez problēmam. Ja nē, gaidi garā rindā (pie nosacījuma, ka pie konkrētā specialista kvotas nav beigušās...tad būs jāpagaida jauns gads....)

Ekrānšāviņš




Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:48

Jaunākās diskusijas