Stradiņa slimnīcā ārste "paņirgājas" par sievieti grūtniecības pēdējā nedēļā

tautaruna.lv 30.augusts 2018, 9:30
 
F64
Kāda grūtniece pastāstījusi, cik nelāga pieredze viņai bijusi, nonākot Stradiņa slimnīcā, neilgi pirms bērniņa nākšanas pasaulē.

Portālā ''sudzibas.lv" sieviete raksta, ka ārste esot paņirgājusies pa viņu un sarunājusies riebīgā tonī.

"Nakts vidū pamodos no spēcīgas caurejas un vemšanas, tā nepārgāja, nespēju uzņemt nekādu šķidrumu, spēcīgām sāpēm vēdera lejas daļā. Sazvanīju no rīta savu ārstējošo ārstu, viņa ieteica iedzert pāris zāles, ja tās nelīdzēs, lai dodos uz Stradiņa slimnīcas Dzemdību nodaļu. Pēcpusdienā ierados slimnīcā, vecmāte mani kārtīgi par visu izjautāja un pielika pie tonīšiem, tur viss izrādījās kārtībā, tādēļ pasauca ginekoloģi. Ārstei izstāstīju visus simptomus, viņa par mani tikai paņirgājās un tiešām riebīgā tonī atbildēja uz maniem jautājumiem, beigās piebilstot, vai man nav ko darīt, ka ar šādām sūdzībām ierodos slimnīcā. Pati izlūdzos, lai uztaisa man analīzes, jo tiešām jutos slikti, tad manā klātbūtnē ginekoloģe sazvanīja lielo uzņemšanu, kur, atkal par mani ņirgājoties, sacīja, ka viņu nodaļā mani nav kur likt, burtiski iesmērēja mani tur, " raksta sieviete.

Viņa piebilda, ka "lielajā uzņemšanā" ārstu attieksme bija pavisam citādāka - iepriecinoša un laipna.

Jāpiebilst, ka nesen kāda cita grūtniece apgalvoja, ka Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcā saņēmusi vienaldzīgu attieksmi un nekvalitatīvu veselības pārbaudi.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:53

Jaunākās diskusijas