Iedzīvotāji izmisumā – Ķengaragu apsēduši bezpajumtnieki

tautaruna.lv 21.augusts 2018, 10:10
 
f64
Ķengaraga iedzīvotāji ir izmisumā par likstu, ko pēdējā laikā piemeklējusi Rīgas apkaime – bezpajumtnieki okupējuši Ķengaraga tirgus apkārtni, vēsta radījums “Bez Tabu”.

Bezpajumtnieki bez kautrēšanās nemitīgi lieto alkoholu, bļaustās, guļ zālienos un kāpņu telpās, nokārto dabiskās vajadzības visu acu priekšā. Īpaši dusmīgas par notiekošo ir jaunās ģimenes.

Kāda iedzīvotāja stāsta, ka nereti guļošie bezpajumtnieki traucē ar ratiņiem izkļūt no kāpņu telpas. Sieviete mēģinājusi izskaidroties ar kādu vīrieti bez noteiktas dzīves vietas, kurš tad viņai solījis “sadot pa galvu”.

“Te var redzēt visu! Sievietes izmetušās plikas, tepat nokārtojas, arī izvemjas, atstāj drazu. Es nesaprotu, kāpēc mans un citi bērni to ir pelnījuši?” stāsta sieviete.

Kāds no bezpajumtniekiem žurnālistiem pat prasīja naudu odekolonam.

Paši pudeles brāļi savā rīcībā neko sliktu, protams, nesaskata un uzskata, ka spēj sadzīvot ar pārējiem Ķengaraga iemītniekiem.

Pie tam apkaimē ir veikals, kur par 80 centiem pārdod odekolonu, kā arī zupas virtuve, kas bezpajumtniekiem ir ļoti parocīgi. Zupas virtuvē gan stāsta, ka ieriebušajiem ēst nedod, bet viņi tāpat telpas izmanto, lai uzdzīvotu, bet arī veikaliņā, kur tirgo odekolonu, nezina, kā cīnīties ar problēmu - varbūt kāds to pērk dzeršanai, bet cits, lai skūtos. Veikala saimnieks gan noliedz, ka odekolonu tirgotu apzināti, zinot, ka šeit ir laba klientūra.

Cits bezpajumtnieks “Bez Tabu” komandai pastāsta, ka Ķengaragā lieto arī narkotikas.

Arī policija ir bezspēcīga problēmas apkarošanā, jo, teiksim, naudas sodi nelīdz.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:17

Jaunākās diskusijas