Tikai 10 dienas pēc kāzām jaunajai sievai jāplāno vīra bēres

tautaruna.lv 20.augusts 2018, 14:22
 
Pexels
32 gadus vecā Mišela Vaita pēc iespējas ātrāk centās apprecēties ar 41 gadu veco Skotu Pamleju pēc tam, kad viņam tika diagnosticēts vēzis un viņš uzzināja, ka dzīvot atlikušas tikai pāris dienas, raksta "The Sun".

Pāris jau krāja naudu savām kāzām, bet īpašo dienu nācās pasteidzināt, kad viņi uzzināja briesmīgās ziņas.

Mišelai izdevās saplānot kāzas un uzaicināt radus un draugus tikai 24 stundu laikā.

Tagad, 10 dienas pēc kāzām, Mišelai jāplāno vīra bēres.

Briesmīgā nedēļā sakās, kad aprūpētāja Mišela atgriezās mājās no darba un atrada savu draugu Skotu saļimušu sāpēs uz grīdas. Iepriekš vīrietis bija sūdzējies par gremošanas traucējumiem un lietoja omeprozolu pret čūlām kuņģī.

Mišela aizveda mīļoto uz slimnīcu, un nākamājā dienā endoskopijas rezultāti atklāja visnotaļ nepatīkamu ainu. Pirmdien analīžu rezultāti apstiprināja pāra bailes - Skotam bija vēzis vēlīnā stadijā un neko nebija iespējams darīt lietas labā.

“Es cerēju, ka viņi teiks, ka viņam atlikuši pāris mēneši, lai es viņu varētu aizvest mājās, bet viņi teica, ka tās ir nedēļas, pat dienas,” atceras Mišela. Tad pāris izlēma paziņot ģimenei un pēc iespējas ātrāk apprecēties.

“Mēs jau bijām saderinājušies un plānojām salaulāties, krājām tam,” piebilst Mišela.

Ceturtdien pāris apprecējās, lai gan Skots bija piesiets ratiņkrēslam, un pēc tam kāzinieki devās uz vietēju krogu, lai atzīmētu priecīgo notikumi, bet jaunais vīrs jutās saguris. Tad viņš atgriezās slimnīcā, kur Mišela palika pie viņa gultas.

“Ir labi, maziņā, tu tagad vari iet,” teica Skots, trīs reizes dziļi ieelpojot. Tad, 13 stundas pēc abu kāzām, viņš nomira.

Mišela saka - šī bija “jaukākā nāve”, ko viņai nācies pieredzēt.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:53

Jaunākās diskusijas