Kliente neslēpj, cik nepatīkami viņai beigusies skropstu pieaudzēšana

tautaruna.lv, Rita Lazda 14.augusts 2018, 18:52
 
SCANPIX
Pēdējos gados par populāru skaistumkopšanas procedūru kļuvusi skropstu pieaudzēšana. Tiesa, kā izrādās, tad pat salonā šī procedūra var beigties pagalam neveiksmīgi.
Cietusī kliente vērsusies pie salona darbiniecēm norādot, ka darbs veikts nekvalitatīvi.

Kāda 35 gadus veca sieviete devusies uz skaistumkopšanas salonu Taizemē, kur tā meistarēm lūgusi veikt mākslīgo skropstu pieaudzēšanu. Lai gan sākotnēji šķitis, ka viss tiek darīts pareizi, izejot no salona sievietes acu plakstiņi burtiski salipuši un tos bijis teju neiespējami atvērt.

"The Mirror" vēsta, ka cietusī kliente vērsusies pie salona darbiniecēm norādot, ka darbs veikts nekvalitatīvi un viņai trīs dienas pēc tam nācies paciest sāpes. Skaistumkopšanas salona īpašnieki šī iemesla dēļ vien samazinājuši cenu par procedūru. Ierasto 35 dolāru vietā par skropstu pieaudzēšanu klientei nācies maksāt 24 dolārus.

Dāma arī neslēpj, ka lai labotu nekvalitatīvo meistaru darbu viņa pēc palīdzīvas vērsusies kādā citā salonā, kura pārstāvji bijuši šokēti par redzēto, norādot, ka šis ir nekvalitatīvākais darbs, kas viņu darba pieredzē redzēts. Arī kliente norāda, ka šķitis, ka mākslīgās skropstas pie viņas acu plakstiņiem pielīmētas ar visparastāko superlīmi.

Aptuveni stundas laikā ar speciāliem līdzekļiem no sievietes acīm noņemtas mākslīgās skropstas un līme. Kliente pēc notikušā vien brīdinājusi citas sievietes norādot, ka nekad nevajadzētu doties pie meistariem, par kuru darbu nav pārliecības.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:06

Jaunākās diskusijas