Anglijas resnākā sākumskolnieka mamma bīstas, ka ēdiena atkarība dēlu nogalinās

tautaruna.lv 13.augusts 2018, 18:30
 
Pexels
Kaionam Fritzam Marriotam no Dienvidlondonas ir 107 kilogrami, 155 centimetru garš augums un 119 centimetru liels vidukļa apkārtmērs. Zēnu septiņu gadu vecumā skolā sāka apsmiet, un tad viņš savas bēdas slīcināja ēdienā, kas noveda tikai pie lielāka apsmiekla, raksta “The Sun”.

“Es tikai vēlos būt normāls puika. Es vēlos palīdzību,” saka Kaions. “Es jūtos kā ieslodzītas. Es netieku laukā un nevaru dzīvot normālu dzīvi.”

Skolā puiku saukā par “resno”, “burgerzēnu” un “Homēru Simpsonu”, kā arī iekausta.

Zēns iespējams ir Lielbritānijas resnākais sākumskolas skolēns.

Zēna māte, 44 gadus vecā Nadīne, gan bīstas, ka dēl atkarība no ēdiena novedīs viņu kapā. Viņa ir sašutusi, ka Nacionālais veselības centrs ir gatavs apmaksāt 10 000 mārciņu vērtu svara samazināšanas operāciju, bet ne 4 000 vērtu nometni svara samazināšanai.

Ekrānšāviņš/thesun.co.uk

Zēna māte uzskata, ka puikam nepieciešama psiholoģiska palīdzība.

Nadīne stāsta, ka dēls mēdz ieslēgties vannas istabā, lai pusstundu ēstu un pēc tam nobēdzinātu ēdiena iesaiņojumu.

“Es baidos par savu bērnu. Man ir bailes, ja aptaukošanās viņu nenogalinās, tad kaušļi gan to izdarīs,” stāsta Nadīne. “Es dzīvoju bailēs, ka, ja viņa svars neiznīcinās viņa veselību, tad viņu nodurs vai piekaus tie paši kaušļi, kas viņa dzīvi padarīja par elli.”

“Kad pirmo reizi atklāju, ka viņš zog ēdienu, man salūza sirds. Tagad ik reizi, kad dzirdu, kā atveras ledusskapja durvis, man sākas panika,” atklāj Nadīna.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:44

Jaunākās diskusijas