Reliģiskās pārliecības dēļ vecāki ļauj nomirt nepilnu gadu vecajai meitai

tautaruna.lv 8.augusts 2018, 20:20
 
AP/ SCANPIX
Kārtējo reizi pasauli šokējis gadījums, kad savas reliģiskās pārliecības dēļ vecāki ļāvuši nomirt savai 10 mēnešus vecajai meitai.

Setam Velšam un viņa dzīvesbiedrei Tatjanai Fusari uzrādītas apsūdzības par 10 mēnešus vecās meitas noslepkavošanu, vēsta "The Sun". Izrādās, abi ir kristieši, kuri sociālajos tīklos aktīvi publicējuši gan Bībelē rakstīto, gan savas pārdomas par to.

Viņi sprieduši par to, kuriem no pasaulē dzīvojošajiem cilvēkiem ir jāsaņem medicīniskā palīdzība.

Viņu sociālo tīklu kontos atrodamas pārdomas, piemēram, par to, kāpēc vajag, vai nevajag vakcinēt bērnus. Tāpat viņi sprieduši par to, kuriem no pasaulē dzīvojošajiem cilvēkiem ir jāsaņem medicīniskā palīdzība. Kā izrādās, tad viņi dzīvojuši ar pārliecību, ka daba pati atbrīvojas no vājākajiem un ļauj izdzīvot stiprākajiem.

Iespējams, šis ir viens no iemesliem, kāpēc brīdī, kad abi pamanījuši, ka viņu 10 mēnešus vecās meitas veselības stāvoklis strauji pasliktinās, abi atteikušies lūgt palīdzību mediķiem. Viņi neuzticoties pašreizējai medicīnas sistēmai.

Pēc meitas nāves abi gan atzinuši, ka ir briesmīgi vecāki un norādījuši, ka abi pārējie bērni šobrīd atrodas pie vecvecākiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:00

Jaunākās diskusijas