Klients sašutis, cik dārgi viņam restorānā liek maksāt par kafiju un ūdeni

tautaruna.lv, Rita Lazda 7.augusts 2018, 21:42
 
AFP/ SCANPIX
Kāds 62 gadus vecs kungs sociālajā tīklā facebook sūdzējies, ka restorānā Itālijā par divām kafijas tasēm un divām 0.25 litru ūdens pudelēm viņam bijis jāmaksā 40 eiro.

Huans Karloss Bustamente sociālajā tīklā facebook ievietojis attēlu, kurā redzams čeks, kāds viņam par izdzerto ūdeni un kafiju bijis jāapmaksā ceļojuma laikā Itālijā. Izrādās, ka kungs apmeklējis restorānu, kas atradies vienā no Venēcijas centrālajiem laukiem.

Jau atnākot uz šo vietu viesmīļi informējuši, ka cenas par tur pasniegtajiem ēdieniem un dzērieniem ir krietni augstākas.

Lai gan ceļotājs nav kautrējies sūdzēties par dārgajām izmaksām, restorāna pārstāvju skaidrojums šai situācijai ir pavisam vienkāršs. "Daily Mail" vēsta, ka kungs izvēlējies savu kafiju un ūdeni dzer restorāna terasē, kur paveras burvīgs skats ne vien uz pilsētu, bet iespējams klausīties arī dzīvo mūziku. Jau atnākot uz šo vietu viesmīļi informējuši, ka cenas par tur pasniegtajiem ēdieniem un dzērieniem ir krietni augstākas nekā tad, ja viņš izvēlēsies sēdēt restorāna telpās. Pie bāra letes tā pati kafija, ko pasniedz āra terasē maksā vien 1.25 eiro.

Šī gan nav pirmā reize, kad tūristi sūdzas par izmaksām par ikdienišķām lietām Itālijā. Piemēram, 2013.gadā kāda ģimene sūkstījusies, ka viens saldējums Romā viņiem izmaksājis 13 eiro.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:26

Jaunākās diskusijas