Sieviete sašutusi par nepatīkamo starpgadījumu Mērsragā

tautaruna.lv 30.jūlijs 2018, 7:06
 
F64/attēlam ir ilustratīva nozīme
Liene B. nolēmusi neklusēt un par neseno starpgadījumu pavēstīt plašākai publikai.

"Tautai jāzin savi varoņi. Šodien [svētdien] Mērsragā pie bākas sastapām mazu puisīti, apmēram 9gadi, raudot runāja par telefonu krievu valodā, ka esot viens atstāts. Noskaidroju, ka viņš esot regbija nometnē. 4 treneri ar vēl 7 bērniem esot aizgājuši uz jūru. Viņš centās sazvanīt treneri, arī mēs, bet rezultāta nekāda. Tikai pēc minūtēm 40 izdevās sazvanīt šos treneris un izbrīna viņu teiktais: tas rižais, mēs zinām.

Pēc 10 min atnāca viens no treneriem, aptuveni 50 gadus vecs, sirms vīrietis, pamatīgas miesasbūves krievvalodīgais un rāja puisīti.

Centos saņemt paskaidrojumu un saņēmu atbildi: tu neesi viņa māte, kas tev pa daļu. Viņš ir problemātisks bērns, tādēļ viņu atstājām šeit...

Es biju šokā, sekoja skaidrošanā, rezultātā māsas vīram un man tika nodarīti miesas bojājumi. Tas viss notika aptuveni 40 cilvēku acu priekšā, tostarp mazu bērnu. Vainīgais aizmuka, iespējams bija reibumā, jo tiklīdz pieminēja policiju bija prom. Bērni tika sagrūsti busiņos un steidzīgi aizbrauca. [...] Prieks, ka šoreiz puisītim nekas nenotika, bet ar treneri droši vien vēl tiksimies, jo es to tā ne atstāšu.... Katram ir jāsaņem pēc nopelniem," uzsver Liene.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:02

Jaunākās diskusijas