Jauniete, nezinot, ka ir stāvoklī, pasaulē laiž dvīņus

tautaruna.lv 12.jūlijs 2018, 18:07
 
Pixabay
21 gadu vecā Beta Bemforda bija ārkārtīgi pārsteigta, kad nakts vidū piecēlās, domājot, ka viņai vajag aiziet uz tualete, taču tā vietā pasaulē laida dvīņu meitenes, raksta “Mirror”.

Kamēr viņas mīļotais, 22 gadus vecais Endijs Morss, gulēja, meitene pasaulē laida meitiņu Vilovu. Tad Beta piezvanīja ātrajai palīdzībai, kur mediķi pa telefonu sievietei izstāstīja, kā atbrīvoties no placentas, taču tā vietā viņa pasaulē laida otru meiteni - Freju.

Jaunā māmiņa pārbijās, kad saprata, ka nupat dzimušais mazulis neelpo, taču mediķe pa telefonu spēja Betai pamācīt, kā izglābt meitiņu.

Beta, kurai jau bija divi bērni, bija apmeklējusi ārsti, domājot, ka ir slima, taču ne viņa, ne mediķis nesaprata, ka viņa ir gaidībās. Beta atcerās, ka viņai nebija nekādu grūtniecības simptomu - viņai bija gan mēnešreizes, gan ierastā apetīte. Sieviete tikai nedaudz apvēlās, bet nepievērsa tam lielu uzmanību.

Lai nu kā sieviete ir priecīga par negaidīto ģimenes pieaugumu.

“Es atrados gultā ar savu puisi un piedzīvoju sāpes. Es neko viņam neteicu un devos uz pirmo stāvu, lai padzertos. Tad sāpes kļuva spēcīgākas, un es devos uz tualeti,” atceras māmiņa. “Es sēdēju uz poda, kad man bija dzemdības. Man īsti nebija laika apjēgt, kas notiek.”

“Vienā mirklī es mocījos sāpēs, nākamajā man bija divi bērni,” stāsta Beta. Viņa atceras, ka sākumā par spīti kliedzieniem nespēja pamodināt Endiju. Vēlāk gan viņš pamodās un, ienācis vannas istabā, tikai skatījās uz savu draudzeni. Tad viņš devās uz savas mammas istabu un teica: “Betai vannas istabā piedzima divi bērni.”

“Viņa sākumā domāja, ka viņš ir sajucis prātā, jo mums jau bija divi bērniņi,” stāsta Beta. “Kad atbrauca ātrā palīdzība, viņi prasīja, cik ilgi esmu stāvoklī. Viņi domāja, ka es zinu, ka esmu gaidībās, taču es viņiem pastāstīju, ka man nebija ne jausmas, ka esmu stāvoklī, kur nu vēl ar dvīņiem, bet neviens man neticēja. Pat Endijs domāja, ka esmu to slēpusi.”

“Man bija šoks no tā, ka man bija dzemdības, tad vēl arī no tā, ka neviens man neticēja,” sašutumu atceras jaunā sieviete. Viņa, protams, arī nebija sagatavojusies divu mazuļu ienākšanai ģimenē.

Ārsti uzskata, ka Beta bija 37.nedēļā, kad piedzima viņas meitiņas. Slimnīcā viņi pavadīja nedēļu, kur ārsti pārbaudīja, vai māmiņai un mazuļiem viss ir kārtībā.

Betas bērni, trīsgadīgā Elsa Meja un divgadīgā Alīvija, bija priecīgas, kad mamma ar mazajām māsiņām beidzot varēja atgriezties mājās.

“Man ir paveicies, jo varēja būt daudz ļaunāk,” stāsta Beta. “Es esmu tā kā nostabilizējusies dzīvē, bet ir biedējoši, ka divu bērnu vietā pēkšņi ir četri. Ir labi, ka cilvēki mums palīdzēja. Man neko nevajadzēja iedgādāties, jo citi visu mums iegādājās.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas