Kas par skatu! Kādas mājas iedzīvotājiem katru dienu jānoskatās uz līķiem

tautaruna.lv, Viktorija Gabrjuna 12.jūlijs 2018, 11:15
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme. / F64
Igaunijas pilsētā Viljandi kādas mājas iedzīvotājiem katru dienu jānoskatās uz līķiem, jo blakus mājai ierīkots apbedīšanas birojs, raksta "postimees.ee".
Esot savas mājas pagalmā, cilvēki redz, kā nes līķus un no nestuvēm nokarājas cilvēku rokas. Šis skats cilvēkus ļoti uztrauc.

"Esot savas mājas pagalmā, cilvēki redz, kā nes līķus un no nestuvēm nokarājas cilvēku rokas. Šis skats cilvēkus ļoti uztrauc," sacīja mājas vecākā.

Vēl maija beigās viņa vietējām varasiestādēm nosūtīja vēstuli, kurā lūdz atrast kādu situācijas risinājumu.

Tikmēr atbildē no varasiestādēm teikts, ka neviens no mājas logiem nav vērsts uz apbedīšanas biroja pusi, līdz ar to, "cilvēkiem mazāk jāskatās uz apkārt notiekošo".

Savukārt apbedīšanas biroja pārstāvis atklājis, ka cilvēki speciāli pulcējas pagalmā, redzot, ka atvests līķis. Pēc viņa teiktā, lai zinātu un redzētu, kas notiek.

Viņš uzskata, ka tas nav nekas īpašs, ka apbedīšanas birojs atrodas starp dzīvojamām mājām un līķi, kad tiek nesti, vienmēr ir apsegti ar palagu vai ielikti speciālos maisos.

Tikmēr vietējie problēmas risinājumu atraduši, iežogojot teritoriju. Sametoties viņi uzbūvējuši augstu žogu, kas vismaz daļēji pasargā no nepatīkamajiem skatiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas