Atklājies, ka vīrieši vientulību pārdzīvo vairāk nekā sievietes

tautaruna.lv 14.jūnijs 2018, 15:31
 
TASS / Scanpix
Dzīve bez otras pusītes visbiežāk nekas patīkams nav, tomēr jaunā atklājumā secināts, ka daži no mums to pārdzīvo veiksmīgāk, nekā citi, informē Men's Health.
Vīrieši jau tā apspiež savas izjūtas un viņiem pat nav pretējā dzimuma partnera, ar kuru par tām parunāt.

Pētījumā atklājies, ka 61% vientuļo sieviešu ar savu attiecību neesamību jūtas apmierinātas. Vīriešiem šis rādītājs ir zemāks - vien 49%.

Vīrieši ir arī naskāki iespējami ātrāk atrast partneri - kamēr sievietes 75% gadījumu to nav darījušas, vīrieši tā pat rīkojušies 65% gadījumu.

Eksperti norāda, ka problēma visticamāk slēpjas tajā, ka sāpi par attiecību izjukšanu, vai trūkumu, sievietes nekautrējas izrunāt, bet vīrieši savas skumjas nesteidz izrādīt.

Rezultātā vīrieši jau tā apspiež savas izjūtas un viņiem pat nav pretējā dzimuma partnera, ar kuru par tām parunāt. Tas arī noved pie tā, ka viņi tīko pēc romantiskām attiecībām vairāk nekā sievietes, kuras spēj atbrīvoties no negatīvajām emocijām saistībā ar to.

Runājot par to, ka vairums šo vientuļo cilvēku tomēr nemeklē partneri, eksperti norāda, ka visticamāk tas saistāms ar vēlmi koncentrēties uz izglītību, karjeru un finansiālo stabilitāti, nevis romantiskām attiecībām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:36

Jaunākās diskusijas