"Nekaunīgi un neprofesionāli!" Grūtniece sašutusi par attieksmi Dobeles slimnīcā

tautaruna.lv, Viktorija Gabrjuna 7.jūnijs 2018, 15:52
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme. / F64
Kāda sieviete portālā "sudzibas.lv" atklājusi, ar cik lielu, viņasprāt, ārstu paviršību nācies saskarties, uzsākot ārstēšanos Dobeles slimnīcā.

Sieviete raksta, ka atteicās un ārstēšanās un devās mājās, savukārt pēc četriem mēnešiem atnāk paziņojums, ka viņa slimnīcai ir parādā naudas summu.

"Uz slimnīcu tiku aizvesta 17. martā. Ar plaušu karsoni un pirmo nedēļu grūtniece. Kā jau sestdiena, pielika pie sistēmas. Svētdien jau jūtos stipri labāk. Pirmdien atnāca ārsts, apskatījās un aizgāja, izjautāja tikai blakus esošo kundzi, bet man bez jautājumiem. Otrdien beidzot uzzināju, ka tas ārsts esot manis ārstējošais ārsts. Vakarā atnāca, teicu, ka jūtos stipri labāk. Solījās nākamajā dienā izrakstīt. Trešdien ne smakas no ārsta palātas tuvumā. Sarunāju transportu, kas mani nogādā mājās. Atteicos no tālākās ārstēšanās un devos mājās. Pēc jautājuma, cik jāmaksā, saņēmu atbildi, ka nekas, jo viss tikšot noformēts uz to, ka esmu grūtniece. 6 jūnijā, reāli pēc 4 mēnešiem, atnāk paziņojums, ka esmu parādā slimnīcai 40 eiro. Zvanot uzzinu, ka ārsts dokumentus nav noformējis un izraksta nav. Zvanot ārstam privāti, tiku apvainota, ka esmu labprātīgi tur gulējusi ar parastu saaukstēšanos. Un ka dokumentus pārformēt netaisās. Nekaunīgi un neprofesionāli," stāsta paciente.

Jāpiebilst, ka ik pa laikam cilvēki sūdzas par sliktu ārstu un medicīnas māsu attieksmi pret pacientiem. Viens no iemesliem varētu būt mediķu zemās algas.

Taču, kā zināms, no veselības nozarei papildus 2018. gadā piešķirtajiem 200 miljoniem eiro lauvas tiesa novirzīta tieši mediķu algu palielināšanai, tomēr realitātē izrādījies, ka algas vairākiem mediķiem esot palielinājušās vien par pārdesmit eiro.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:23

Jaunākās diskusijas