Absurds! Māmiņa: Apsargs liek man zīdaini atstāt nepieskatītu

Portāls nra.lv 17.aprīlis 2018, 9:37
 
Attēlam ilustratīva nozīme / Dmitrijs Suļžics, F64 Photo Agency
"Vēlos pastāstīt par šodienas (pirmdiena, 16. aprīlis) nepatīkamo atgadījumu rotaļu laukumā pie 84. vidusskolas (blakus "Ušakova kepkai")," portālam nra.lv savu stāstu iesāk māmiņa.

"Esmu 2 bērnu māmiņa, rotaļu laukumā atrados kopā ar savu 3 gadus veco dēlu un 4 mēnešus veco zīdainīti. Pieskatīju savu 3 gadus veco bērnu, kuram patīk skriet no viena rotaļu objekta uz citu. Lai neizlaistu viņu no redzesloka, braukāju viņam līdzi ar ratiņiem, kuros gulēja zīdainītis.

Pēc neilga brīža pienāca apsargs un teica, lai atstāju ratus malā, jo uz mākslīgā seguma ar ratiem nedrīkst braukt. Kad pajautāju, vai viņš uzskata, ka man jāatstāj zīdainītis nepieskatīts, viņš tikai strupi atcirta: "Tādi ir noteikumi!"

Es saprotu, ja es atvestu 1.5 gadus vecu bērnu ar ratiem vienu pašu un tad ar ratiem tāpat braukātu pakaļ savam bērnam, tad aizrādījums būtu vietā. Vai arī, ja es brauktu ar ratiem uz mākslīgā seguma, stadionā vai futbola, basketbola laukumos, kas paredzēti sportistiem. Bet ja es esmu rotaļu laukumā, pieskatot savu vecāko bērnu, un ratos guļ zīdainis. Vai tiešām man rati ar savu zīdainīti jāatstāj malā?

Lieki piebilst, ka mūsu ratiņi ir ar gumijas pumpējamiem riteņiem, zīdainis sver nepilnus 7 kg un svars no ratiņiem un zīdaiņa izlīdzinās uz visiem 4 riteņiem vienmērīgi. Bet tas, kas sarūgtina visvairāk, ir attieksme: ja nav mans bērns, tad vienalga, - lai guļ zīdainis viens kaut kur malā ratos vai, lai trīsgadnieks skrien nepieskatīts, kur acis rāda. Un ja mums ir šādi apsargi vai tādi autobusa šoferi kā bija mazajam Ivanam...

Mīļie vecāki, sargiet savus bērnus un arī svešos bērnus!" aicina divu bērnu mamma.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:56

Jaunākās diskusijas