Pircēja kādā veikalā Rīgā piedzīvo ļoti nepatīkamu starpgadījumu

Portāls nra.lv 17.aprīlis 2018, 7:06
 
F64/attēlam ir ilustratīva nozīme
Elina Fon Mikena faceboook izklāsta savu nelāgo pieredzi, apmeklējot kādu veikalu vēlu vakarā.

"Dammes Rimi aptuveni plkst. 22:50 pie maizes nodaļas izdzirdēju diezgan agresīva vīrieša balsi - vai tad tik vēlu maizi jāpērk? Uzrunāja mani apsargs. Sākumā izbrīns, atvainošanās, ka fiksi iepirkšos un prom būšu... Bet apsargs bija "uzvilcies".

Sekoja labu gabalu līdzi pa veikalu, agresīvi komunicējot. Vienā brīdī apstājos, pagriezos un gāju atpakaļ pie viņa, lai uzzinātu kā "kungu" sauc, jo nu jau bija pārāk daudz komentāru no viņa puses. Uz šo jautājumu saņēmu agresīvu pretjautāju : "Kā tevi pašu sauc?". Kad skaļi pateicu, ka esmu piefiksējusi viņa ID apsarga kartes numuru, un paralēli tam cits apmeklētājs paņēma mobilo telefonu ar tekstu, ka visu to nofilmēs, apsargs palika vēl agresīvāks kliedzot "Kas jūs par latviešiem? Latvieši vēl skaitās - tik vēlu uz veikalu nākot".

Es nemeloju, vienu brīdi pat kājas ietrīcējās, jo šķita, ka varētu arī pielietot fizisku spēku. Paralēli tam arī citi apmeklētāji saņēma komentārus savā virzienā. Pat esot jau "ātrajā kasē", vēl bija dzirdama apsarga agresīvā balss, kurš bija atradis nākamos apmeklētājus-upurus.


Saprotu, visiem gribas ātrāk pabeigt darbu un doties mājās. Bet kases jebkurā gadījumā jāslēdz ciet plkst. 23:00. No kases izgāju plkst. 22:54 (čeks ir saglabāts), un varēju pat ātrāk - ja nebūtu šī agresīvā apsarga. Laiku, kad sākās šis incidents, piefiksēju pateicoties divām pārdevējām, kas bija liecinieces, jo viena jautāja otrai "cik tad ir pulkstenis?", un otra teica :" ir vēl desmit minūtes laiks".
Bet neviens no pārdevējiem šajā situācijā neiesaistījās, tikai bailīgi paskatījās uz mani un nolaida acis," stāsta Elīna.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:38

Jaunākās diskusijas