''Tētis tevi mīl!'' Ģimene Ķīnā atrod savu meitu, kura bez vēsts pazuda pirms 24 gadiem

Portāls nra.lv 16.aprīlis 2018, 17:45
 
Ekrānšāviņš
1994.gadā Ķīnā pazuda trīs gadus vecā Kifena, informē BBC. Viņas vecāki Vans Minkings un Liū Denjinga savu meitu meklēja visus šos gadus.

Neticamais stāsts šokējis visu Ķīnu, daudziem neslēpjot prieku par līdzcilvēku laimīgo notikumu un ierodoties vērot atkaltikšanos.

Pirms 24 gadiem abi vecāki bija augļu tirgotāji, tos tirgojot ceļmalā netālu no Čendū. Kādā darba pilnā dienā, Vanam beidzās sīknauda un viņš pēc tās aizgāja uz blakus esošo tirgotavu. Atgriežoties atpakaļ pēc pāris minūtēm, meita bija pazudusi...

Visus šos gadus vecāki meklēja meitu, šajā laikā tiekot pie vēl vienas meitas un arī dēla, tomēr nekad nepārceļoties no Čendū, cerībā, ka Kifena atgriezīsies pie viņiem.

2015.gadā Minkings meklējumu dēļ kļuva par taksistu, cerībā, ka kādudien nejauši meitu uzņems kā pasažieri.

Visbeidzot, pēc 24 gadiem, raksts internetā par izmisušo un neatlaidīgo tēvu uzgāja viņu - Kifenu! Emocionālas tikšanas laikā viņš meitai teica: ''Tētis tevi mīl!''

Viņu meita, tagad vārdā Kana Jina, dzīvoja otrā Ķīnas galā un sevi atpazina fotorobotā, kur Kifena attēlota pieaugusi. Viņu uzaudzinājusi audžu ģimene 20km no vietas, kur viņa pazuda. Audžu vecāki bērnu atrada ceļmalā.

DNS analīzes apstiprināja, ka Kana Jina ir sen pazudusī meita.

Vans neslēpa aizkustinājumu, ka viņa 24 gadus ilgusī neatlaidība vainagojusies panākumiem. Jāatzīmē, ka viņa meita tagad ir precējusies un ar diviem bērniem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:44

Jaunākās diskusijas