FOTO: Ceļa stāvoklis ir tik slikts, ka bērniem jānakšņo pie ģimenes draugiem

Portāls nra.lv 13.aprīlis 2018, 11:25
 
Ekrānšāviņš/Facebook
"Mani vecākie bērni jau divas naktis nakšņo pie draugiem. Lai vakarā nokļūtu mājās, bet no rīta atkal prom, viņiem jāmēro 10 kilometri pa šādu ceļu kājām uz autobusa pieturu, jo ar mašīnu izbraukt nevaru," raksta Nata, norādot, ka autoceļš V932 Nereta-Gricgale-Ērberğe ir briesmīgā stāvoklī.

"Aptuveni 20 kilometri vienā virzienā - skola, mazliet tuvāk darbs (kur nodokļus pelnīt). Tikpat uz otru pusi - ğimenes ārsts, aptieka,veikali. 10 kilometri līdz autobusa pieturai.

Par šo es maksāju nodokli. Ja to nedarīšu, valsts mani sodīs, nedrīkstēšu piedalīties satiksmē. Pirms diviem gadiem Satiksmes ministrija,apsekojot šo V932 autoceļu, atzinusi to par apmierinošu, piebilstot, ka valstij tā jau daudz ceļu jāuztur, šis ir gana labs. Es valstij, uz prasību maksāt nodokļus, nevaru atbildēt, ka braucot pa šādiem ceļiem man tā jau ir daudz izdevumu, remontējot mašīnu un naudas nodokļiem man nav. Nekādi argumenti neatbrīvo no pienākuma.

Ko ar to visu gribēju teikt? Neko. Vienkārši dusmas, bezcerība un izmisums... Kamēr resnie onkuļi vēderus kasīdami un acis bolīdami tev skaidro, ka viss jau nav tik ļauni. Slīcēju glābšana ir pašu slīcēju rokās," skarbi secina Nata.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:21

Jaunākās diskusijas